19 / 04 / 2024

Marmaray seferlerinde aksama

Marmaray seferlerinde aksama

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferler elektrik kesintisi nedeniyle yapılamadı...

Bilecik'te elektrik kesintisi nedeniyle YHT seferleri yapılamadı!

BİLECİK'TE, elektrik kesintisi dolayısıyla Ankara-İstanbul karşılıklı Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinde aksama meydana geldi. YHT, Bilecik-Sakarya hattında meydana gelen elektrik kesintisi dolayısıyla Bilecik'te inşaatı devam YHT Garı'nda bekletildi.

TCDD'den Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'na yönelik su sızıntısı açıklaması!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, İSKİ-Yenikapı İstasyonu'nda meydana gelen atık su sızıntısının giderildiğini ve olay esnasında Marmaray seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığını bildirdi.

Binali Yıldırım: Marmaray seferlerinde herhangi bir sorun yok!

Dün açılan Marmaray'da dünden bugüne 3 arıza yaşandı. Bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti. Binali Yıldırım seferlerde herhangi bir sorunun olmadığını belirtti...

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Marmaray hattı yarın açılıyor!

Toplamda 16,6 kilometrelik uzunluğa sahip "Asrın Projesi" Marmaray hattı 29 Ekim 2013'te (yarın) açılıyor. Marmaray metrosu ile Üsküdar ve Sirkeci arası 4 dakika olacak...

Marmaray metrosu ne zaman açılacak?

Sultan Abdülmecid'in 1860'ta ortaya attığı ve ancak 2004 yılında inşasına başlanabilen Marmaray metrosu ne zaman açılacak? Marmaray metrosu istasyonları nelerdir? İşte marmaray metrosu ve güzergahı...

Marmaray açılışı nerede?

2004 yılında temeli atılan, yarın açılışının yapılacağı ve 1 milyon yolcu taşıması hedeflenen Başbakan Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan Marmaray açılışı nerede yapılacak?

Depremde Marmaray'da bulunanlar gökdelende olanlardan daha güvende!

İstanbul ’un hareket halindeki nüfusu 15 milyon. Marmaray, Kazlıçeşme ’den başlayıp Ayrılıkçeşme ’ye kadar 13,6 km’lik kara bağlantıları dahil 3 milyon insanın hayatına dokunacak.

Asrın Projesi Marmaray'ın açılmasına artık saatler kaldı!

İstanbul trafiğine nefes aldıracak 'Asrın Projesi' Marmaray'ın açılmasına artık saatler kaldı. 5.5 milyar TL'ye mal olan ve 7.5'lik depreme dayanıklı proje hem teknoloji şaheseri hem de tam bir şehir müzesi...

Binali Yıldırım yarın açılacak Marmaray'ı denedi!

Bakan Binali Yıldırım, gazetelerin üst düzey yöneticileri ve köşe yazarlarına Marmaray projesini anlattı. Yıldırım ve gazeteciler, Marmaray ile Avrupa yakasından Anadolu yakasına gelip yeniden Yenikapı istasyonuna getirildi.

20 soruda Marmaray!

Marmaray’ın 13.5 kilometrelik bölümü hizmete açılıyor. Dokuz yıldır sürdürülen proje, Kazlıçeşme’yi Söğütlüçeşme’ye 15 dakikada bağlayacak, Üsküdar ile Sirkeci arası dört dakikaya inecek. Peki ‘asrın projesi’ hayatımıza ne katacak?

Kıtalararası yolculuk Marmaray'la 4 dakika sürecek!

Asrın projesi Marmaray önümüzdeki salı günü devletin zirvesinin katılacağı törenle hizmete açılacak. Üsküdar-Sirkeci arasını denizaltından 4 dakikaya indiren projeyle vatandaşlar her iki yakada metro, metrobüs ve banliyö hatlarına ulaşabilecek....

Vapur seferlerine Marmaray ayarı yapıldı!

İstanbul Şehir Hatları, 29 Ekim Salı günü açılışı gerçekleştirilecek Marmaray nedeniyle bazı vapur seferlerinde düzenleme yaptı, bazılarını da iptal etti. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre iptal ve düzenlemeler şöyle...

Marmaray seferlerinde aksama Haberi

Marmaray seferlerinde aksama

İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferlerin yapılamadığı belirtildi.


Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Seferlerin yapılamadığını belirten görevliler, trenlerdeki yolcuları da indirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Komuta Kontrol Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Marmaray seferlerinin çift yönlü olarak enerji kesintisi nedeniyle yapılamadığı belirtildi.


TCDD'DEN AÇIKLAMA


TCDD Genel Müdürlüğü, Marmaray'ın Ayrılıkçeşme istasyonundaki elektrik ayırıcısındaki arıza nedeniyle seferlerin 1 saat durdurulduğunu açıkladı.


TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde Marmaray'da yaşanan arızayla ilgili haberlerin yer aldığı anımsatılarak, konuyla ilgili açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü bildirildi.


Bugün saat 07.20'de Ayrılıkçeşme istasyonunda bulunan elektrik ayırıcısındaki arıza nedeniyle Marmaray seferlerinin durdurulduğunun belirtildiği açıklamada, bütün sistemin emniyet ve güvenliği yeniden kontrol edildikten sonra saat 08.20'de trenlerin...