18 / 04 / 2024

marmaray son durak

marmaray son durak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Marmaray'ın, Ayrılık Çeşmesi-Kazlıçeşme kesiminin açılışından bugüne kadar 100 bin sefer yaptı.

Marmaray’ın 2. etabında işler maliyet artışı sebebiyle durdu!

İstanbul Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpaşa banliyö hatlarının iyileştirilmesini ve Marmaray’a bağlanmasını öngören projede çalışmalar, maliyet artışı gerekçesiyle durma noktasına geldi. Daha önce aynı sebeple ihaleyi İspanyol OHL firması almıştı.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Euro'yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

Dolarda sular durulmuyor. Fed’in yaptığı her açıklama sonrası yeni bir rekora koşan doların geleceğini merak eden yatırımcılar için doların güncel durumunu ve analistlerin tahminlerini bir araya getirdik. İşte, bu hafta olan gelişmeler ve güncel dolar kuru…

Ünlü ekonomist rekoru açıkladı! Kaçınılmaz olan geliyor ama herkes bu karara kilitlendi

Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı toplantısı 26 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Karar aynı gün saat 14.00'te Merkez Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Bankanın faiz indirme ısrarıyla patlayan krizde son durak neresi olacak Özgür Demirtaş açıkladı.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Konya Teksas Gazinosu ve opera binası kamulaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki binada kamulaştırma başlatıldı. İki tarihi yapı yıkılmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

Meram Son Durak'ın çehresi teleferikle değişiyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin en önemli dinlenme ve turistik alanı olan Meram Son Durak’ta yapımı devam eden yeraltı otoparkı ve teleferik istasyonu inşaatını inceledi.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

marmaray son durak Haberi

marmaray son durak

Avrupa ve Asya kıtalarını denizin altından birbirine bağlayan Marmaray, birinci yaşını kutluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Marmaray'ın, Ayrılık Çeşmesi-Kazlıçeşme kesiminin açılışından bugüne kadar 100 bin sefer yapıldı, 1,4 milyon kilometre yol kat edildi, 50 milyon yolcu taşındı. 



Boğazın altından geçişten sonra Avrupa yakasında ilk istasyon olan Sirkecide Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla, Avrupa yakasındaki son istasyonu olan Kazlıçeşmede ise karayolu toplu taşıma araçlarıyla aktarmanın mümkün olduğu Marmaray'da 3 bin araçlık park yeri bulunuyor. Yolcularının yüzde 48'inin Anadolu, yüzde 52'sinin Avrupa yakasından geldiği Marmaray, Anadolu yakasında, Ayrılık Çeşmesi'nde Kadıköy- Kartal Metrosu'na, Üsküdar'da deniz ve karayolu toplu taşıma araçlarına bağlanıyor. 

Yenikapı İstasyonunda hem Taksim-Hacıosman metrosu ile hem de yakın gelecekte hizmete açılacak...