26 / 04 / 2024

marmaray yenikapı gecikmesi

marmaray yenikapı gecikmesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kullandığı Marmaray treni Üsküdar'dan Yenikapı'ya 10 dakika geç ulaştı. İstanbul Boğazı'nın en derin noktasında duran Marmaray treninde kapılar açıldı ve tarihi gün anısına hatıra plaketi çakıldı..

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Yenikapı Müzesi geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, göreve geldiğinde, Marmaray kazılarında çıkan eşsiz eserlerin sergileneceği Yenikapı Müzesi projesini hayata geçirmeyi hedefliyor...

Marmaray Yenikapı'da 5 parsel kiralanacak!

TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü, Marmaray Yenikapı'da bulunan 5 parseli açık ihale usulüyle kiraya veriyor. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek.

Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı!

Marmaray ve Metro projeleri kapsamında Üsküdar, Sirkeci ve Yenikapı’daki istasyonların inşasıyla açığa çıkan arkeolojik bulgularla gemicilik üzerine bilinenler de baştan sona değişti. Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı.

Yenikapı sahilindeki tüm binalar yıkılacak!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘ yenileme alanı ’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi sil baştan yenileniyor.

Yenikapı’da 60 bin metrekarelik alan yıkılıyor!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘yenileme alanı’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi de sil baştan yenileniyor.

Aksaray-Yenikapı metro hattı hizmete açıldı!

Marmaray’la İstanbul metrosunu birbirine bağlayan Aksaray - Yenikapı metro hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Konuşmaların ardından Aksaray-Yenikapı Metro hattının açılış kurdelesi kesildi.

Aksaray Yenikapı metro hattı bugün açılıyor!

Atatürk Havalimanı'nı Marmaray ve Taksim Metrosu'na bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı metro hattı bugün saat 11:00'de açılıyor. Açılış törenine, Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.

Yenikapı-Aksaray metrosu açılıyor! Son 2 gün!

Yenikapı-Aksaray metro hattı açılıyor Havalimanını Marmaray ve Hacıosman metrosuna bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı bağlantısı Pazar günü hizmete giriyor. Metro açılış törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak...

Aksaray-Yenikapı metrosu ile Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakika!

Havalimanını Marmaray ve Hacıosman metrosuna bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı bağlantısı Pazar günü hizmete giriyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacak hat ile Kartal - Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek.

TCDD'den Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'na yönelik su sızıntısı açıklaması!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, İSKİ-Yenikapı İstasyonu'nda meydana gelen atık su sızıntısının giderildiğini ve olay esnasında Marmaray seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığını bildirdi.

Yenikapı Arkeopark projesi 5 karede!

Marmaray projesi için Yenikapı'da yapılan arkeolojik kurtarma çalışmalarının yapıldığı alanda Arkeopark projesi hayata geçirilecek. 60 bin metrekare alana yayılan kazı çalışmalarında bir çok arkeolojik kalıntı bulunmuştu...

Şişhane - Haliç Metro Köprüsü - Yenikapı Metro Hattı açılıyor!

Şişhane - Haliç Metro Köprüsü - Yenikapı Metro Hattı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla 15 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 13:00'de Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda düzenlenecek törenle hizmete açılıyor...

marmaray yenikapı gecikmesi Haberi

marmaray yenikapı gecikmesi

Cumhurbaşkanı Gül'ün kullandığı Marmaray treni Üsküdar'dan Yenikapı'ya hareket etti. Ancak Yenikapı'ya 10 dakika geç ulaşıldı. İşte sebebi...

Türkiye tarihinin en anlamlı Cumhuriyet Bayramı'nın yaşandığı 90. yılda Marmaray'ın açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. 


BOĞAZ'IN TAM ORTASINDA MOLA VERİLDİ, FOTOĞRAF ÇEKTİRİLDİ


Açılışın ardından Marmaray trenini kullanan Cumhurbaşkanı Gül diğer liderler ile Yenikapı’ya doğru yola çıktı. İstanbul Boğazı'nın en derin noktasında duran Marmaray treninde kapılar açıldı ve tarihi gün anısına hatıra plaketi çakıldı. Saat 17.19'da başlayan yolculuk 10 dakikalık molanın ardından 17:39'da sona erdi.


Bu molayla birlikte tren 10 dakika gecikmiş...