28 / 03 / 2024

marmarayda kaza

marmarayda kaza

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Çağla Şikel'in evine hırsız girdi!

Geride bıraktığımız hafta talihsiz bir kaza geçiren manken ve sunucu Çağla Şikel'in evine hırsız girdi.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Torun Center asansör davasında son durum bildirisi!

2014'te Torun Center şantiyesi B Blokta meydana gelen yük ve personel taşıma platformunun 32. Kat seviyesinden zemine düşmesi sonucu 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza için dava süreci devam ediyor.

Meksika'da otopark inşaatı çöktü!

Meksika'da inşa edilen otopark çöktü. 6 işçinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı kaza hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

Antalya'daki kentsel dönüşümde kaza!

Antalya'da Güvenlik Mahallesi Vatan Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde 8 katlı binada yıkım sürerken paletli iş makinesi ikinci katta çalışma yaptığı esnada zeminin çökmesiyle devrildi.

Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza: 1 ölü!

Dudullu-Bostancı metro inşaatında iş kazası meydana geldi.1 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

marmarayda kaza Haberi

marmarayda kaza

Anadolu ve Avrupa Yakasını denizin altından birbirine bağlayan Marmaray dün sabah saatlerinde Ayrılık Çeşmesi- Üsküdar arasında raydan çıktı. Marmaray’ı kullanan yolcuların sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ve görüntülerde çok sayıda yolcunun tünelden yürüdüğü görüldü. Marmaray’dan yapılan ilk açıklamada, “Teknik bir arıza sebebiyle tren seferlerimiz Üsküdar - Kazlıçeşme arası çalışmaktadır” denildi.


Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti. Tekrar yoldan çıkar” dedi. İnşaat mühendisi Küçükerden, “Bir yapının bu hale düşmesinin 3 temel nedeni var. Beceriksizlik, bilgisizlik ve hırsızlık. Kimse tekrar arıza çıkmaz diyemez. Hatanın bulunup çözülmesi lazım” dedi.


Bu ilk kaza değil


2004 yılından inşası başlayan ve 29 Ekim 2013’te açılan Marmaray için bitişine aylar kala projede çalışan yetkililerin ve proje müdürlerinin, işi zamanında teslim etmezse...