28 / 03 / 2024

marmaris datça

marmaris datça

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Yapı Market Group, İzmir Özdere'de açtığı Carpe Diem Claros Resort ve Spa Hotel ile turizm sektörüne girdi

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Datça'da kiracılar fahiş fiyatlara karşı tepkili!

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen "Kira sorununu konuşuyoruz" konulu forumda fahiş şekilde yükselen kiralar sebebiyle onlarca kiracı örgütlenmeye karar verdi. 

Datça Alavara Koyu’ndaki yapılaşmanın önünü açan karara yargıdan dur!

Yargı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan, Datça’nın en güzel koylarından doğa harikası Alavara Koyu’nun doğal sit derecesinin azaltılması ve yapılaşmasını sağlayan kararı için iptal dedi.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Datça'da 9 milyon 67 bin TL'ye satılık arazi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça'da yer alan araziyi 9 milyon 67 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Datça koyundaki arazinin vasfının değiştirilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Datça ilçesindeki bir koyda bulunan arazinin vasfının değiştirilmesi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığının yetkili kılınması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

marmaris datça Haberi

marmaris datça

Otel için 40 milyon Euro yatırım yapan grup, işletmeyi yüzde 50-50 ortaklıkla Zentur'la paylaştı. Yapı Market aynı ortaklık yapısıyla ekim ayında Marmaris Datça'da 180 odalı yeni bir otel yatırımı gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Otelin tanıtımı ve grubun yeni yatırımlarını paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenleyen Carpe Diem Claros Resort ve Spa Hotel Genel Müdürü Burak Atilla, Turizm Bakanlığı'nın 49 yıllık arazi tahsisi ile 2 yıl önce otel inşasına karar verildiğini belirtti. 100 dönüm arazi üzerindeki otelin 40 milyon Euro yatırım bedeli ile kurulduğunu ifade eden Atilla, 23 Mayıs'ta açtıkları otelin 504 oda ile hizmet verdiğini açıkladı. Burak Atilla, otelde konaklayanların yüzde 15'lik bölümünün yurtiçinden olduğunu, geri kalanının yabancı ülkelerden olduğunu söyledi. Almanya, Hollanda ve Belçika'dan gelen misafirlerin ilk sırada yer aldığını...