25 / 04 / 2024

marmaris marina

marmaris marina

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı Marmaris’te belediyeye bağlı marinalar 2014'te bin 478 tekneyi ağırladı. Belediye, çevreyi koruma adına da önemli başarılara imzasını attı.

Marmaris'te marinalar körfez dışına çıkarılsın talebi geldi!

Marmaris'te marinalar körfez dışına çıkarılsın talebi geldi. Çevreciler su sirkülasyonunun çok az olduğu körfezdeki marinaların, canlı yaşamını olumsuz etkilediğini iddia etti.Körfezde bağlı tekne sayısı yaz aylarında 5 bini geçiyor.

Kiliseli marinanın plan iptaline Danıştay'dan onay!

Marmaris' in Orhaniye köyündeki arkeolojik sit alanı içinde kurulduğu belirtilen marina ve otelin genişletilmesiyle ilgili yerel mahkemenin aldığı iptal kararının Danıştay tarafında da onandığı bildirildi.

Marmaris'te marina inşası başvurusu tepki topladı!

Marmaris'in Hisarönü köyünde özel bir şirketin 600 yat kapasiteli bir marina inşası için başvuru yapmasına, çevreciler ve bazı köylüler tepki gösterdi

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu yayınladı. 

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Esta Amos Living Marmaris Projesi!

Esta İnşaat'ın Amos Living Marmaris projesi, 132 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Esta Amos Living projesinde lüks konutlar, marina, SPA ve sosyal olanaklar planlandı...

Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu revize edildi.

Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı.

Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı.

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

marmaris marina Haberi

marmaris marina

Marmaris Belediyesi Yat Limanı Zabıta Birimi’nin verilerine göre geçtiğimiz yıl 1067 tekne çapa atmak, 411 tekne ise tonoza bağlama marifetiyle limanda konuk etti. Deniz turizminde tekneler en çok Temmuz ve ağustos ayında limana ilgi gösterirken, turizm amaçlı tekne, yat vb deniz araçlarına konaklama, elektrik, su, palamar bağlama hizmetleri, katı ve sıvı atık alımı gibi hizmetler verildi.

Yıl boyunca denizin korunması için, 3 bin 89 tekneden 20 bin 146 litre sintine, 2 bin 35 litre atık yağ, 10 bin 282 litre pis su ve 72 bin 380 kilogram çöp...