24 / 04 / 2024

marmaris otelleri

marmaris otelleri

Türkiye 'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan tesisler sayesinde spor turizminde de atağa kalkmaya hazırlanıyor.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te oteller yıkılıp lüks konut yapılıyor!

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor...

Marmaris’te otel yerine rezidanslar mı inşa ediliyor?

Marmaris’te yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesisler yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. İnşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor.

Ege'nin turizm merkezleri yılbaşında yüzde 40 doluyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, " Önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonlar dolacak " dedi.Talebin geçen yıla daha fazla olduğu belirlendi.

Marmaris'te kaçak otel inşaatında yıkım yapılıyor!

Selimiye Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen 3 katlı otel inşaatının yıkımı sahipleri tarafından yapılıyor. Denize sıfır olarak yapılan ve kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı.

Marmaris'teki 5 yıldızlı otelden yol geçiyor!

Alınan bilgiye göre, İçmeler Mahallesi'nin sahil kısmında bulunan çok sayıda 5 ve 4 yıldızlı otel, plaja doğru uzanan önlerindeki yeşil alanı uzun yıllar ödedikleri ecrimisil ücreti karşılığında kullandı.

Marmaris'te otellerin bahçesinde yol açma çalışması yapılıyor!

Marmaris'te otellerin bahçesinde yol açma çalışması yapılıyor. Marmaris'te imar planına göre 5 ve 4 yıldızlı otellerin bahçelerinden geçtiği tespit edilen yolun açılması için belediye ekipleri çalışma yapıyor

Marmaris'te bir otelde yangın çıktı!

Apart otelin kazan dairesinde çıkan yangın, turistleri korkuttu. Yangın, ilk belirlemelere göre elektrik aksamından yangın çıktı.Yangın nedeniyle, otelde kalan çoğunluğunu İngilizler'in oluşturduğu turistler panik yaşadı.

Marmaris'te bayram devam ediyor!

Marmaris, bayram tatilinde yerli turist akınına uğradı, ilçede yoğunluk bayram tatilini uzatanlar nedeniyle devam ediyor. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı konu il ilgili açıklama yaptı.

Marmaris'te tüm oteller doldu!

Ramazan Bayramı nedeniyle tatil bölgeleri dolup taştı. Turizmciler rezervasyonu olmayan vatandaşları uyarıyor: "Gelmeyin, yerimiz kalmadı".Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris'te tüm otellerin dolu olduğunu açıkladı.

Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak!

Marmaris'e son yıllarda yerli turistlerin de ilgisi arttı. Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak. GETOB Başkanı Bülbüloğlu: "Marmaris bölgesindeki konaklama tesislerinde bayramda yer bulmak neredeyse mümkün değil" dedi.

Paskalya için gelen turist sayısı yüzde 10 artış gösterdi!

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te, Paskalya nedeniyle tatile gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artış gösterdi. Paskalya tatili için Nisan ayında Dalaman'a uçakla 15 bin turist geldi.

Marmaris otelleri kaliteye odaklı!

Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getirdi...

Marmaris'te TMSF arazisi üzerinde yapılacak otelin temeli atıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Balkaner Grubu'ndan borçlarına karşı alınan ve ihaleyle satılan Cumhuriyet Bulvarı'ndaki 40 bin 770 metrekarelik arazide yapılacak otelin temeli atıldı...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World 5. otelini Marmaris'te açtı!

Toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Marmaris’e Elite resort!

Elite World Otelleri, ilk ‘resort’ otelini Marmaris’te açtı. İçmeler Plajı’na 30 metre mesafede 186 yatakla hizmet verecek Elite World Marmaris Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa bitti!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle [şaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris otelleri kaliteye odaklı!

Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getirdi...

Elite World Otelleri 2016 sonuna kadar 5 otel yatırımı daha yapacak!

İstanbul'da iki, Van’da bir otel ile hizmet veren Elite World Otelleri, Yaklaşık 300 milyon dolar yatırımla 5 otel daha açacak. Şirketin açacağı otellerin 3’ü İstanbul’da, 1’i Marmaris’te, diğeri Saint Petersburg’da.

Balkaner Grubu'na ait Marmaris'teki arazi 27 milyon liraya satıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Balkaner Grubu'ndan devraldığı ve bugüne kadar 11 defa ihaleye çıkarmasına rağmen satamadığı Muğla Marmaris'teki arazi 27 milyon liraya Green Nature Otelleri'nin sahibine satıldı...

Avrupa'nın en iyisi Marmaris'te!

Muğla’ nın Marmaris ilçesi Turgut Köyü' nde 2011 yılında açılan Angel’s Peninsula "Avrupa' nın en iyi aile oteli ve "Türkiye’ nin en iyi oteli" seçildi...

marmaris otelleri Haberi

marmaris otelleri

Marmaris'in 12 milyon lirayı bulan ve kısa sürede tamamlanacak spor tesisleri yatırımı sayesinde spor turizminde söz sahibi olacağı belirtildi 


İlçede yapılacak yeni stat, spor salonu ve gençlik merkezinin 2015 yatının programında yer aldığı ve 1,5 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi. Marmaris Gençlik 1 Iizmetleı i ve Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık, yaptığı açıklamada, üç yatırımın 12 milyon lirayı bulmasının beklendiğini söyledi. Çelik konstrüksiyonların iskeletini oluşturduğu bin kişi kapasiteli Marmaris Şehir Stadı'nın 28 yıl sonra yenilenip, büyütülerek ulııslararası standartlara kavuşturulacağını ifade eden Kocabıyık, stat projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, gerek tribünleri gerekse saha zemini son derece kullanışsız hale gelen Marmaris Şehir Stadfnın yapımı için 4 milyon bütçe ayırdı. Bütçenin kullanılıp, yeni stadın yapılması için Milli...