26 / 04 / 2024

marmaris tatil alanları

marmaris tatil alanları

İçler Belediye Başkanı Zeki Eren, bağlı oldukları Muğla'nın büyükşehir olması halinde Marmaris'in bir mahallesine dönüştürüleceklerini söyledi.Eren, "Bu Türk turizmi için önemli sorunları da beraberinde getirecek. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan tur

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris'te yanan alanlar imara açılacak mı?

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'teki yanan alanların imara açılıp açılmayacağı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Marmaris'te yeşil alanlar imara mı açılıyor?

Cumhurbaşkanlığı saray inşası yapılacak olan Marmaris'in cennet koylarında ağaç kesiminin başladığı iddia edilerek suç duyurusunda bulunuldu. 

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te müstakil ev yaptıracak!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için gittikleri Marmaris Selimiye'de eşinin hayalini gerçekleştirmek için müstakil ev yaptıracak. 

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Muğla'daki bazı alanlar hassas alan olarak ilan edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Muğla'ya bağlı Menteşe, Milas, Marmaris ve Ula ilçelerindeki bazı alanlar hassas alan olarak ilan edildi..

marmaris tatil alanları Haberi

marmaris tatil alanları



Aydın ve Muğla gibi illerin yeni büyükşehirler listesinde yeralması, turizm beldelerini endişelendiriyor. Marmaris'in İçmeler Beldesi İçişleri Bakanlığı'na 'ilçe olmak'i için başvuruda bulundu. 

Turizmi birimlerinin farklı bir uygulamaya tabi olması gerektiğini vurgulayan Eren, "Beldemizin nüfusu 5 bin 276 olmasına rağmen 22 bin yatak kapasitesine sahip. Belde turizminin yüzde 80'ini yabancı turistler oluşturuyor. Bu turizm alan ve merkezinde kalan beldelerimize ayrı bir statü uygulanarak belediyelerin kapanmaması hususundaki bu talebimizi yetkililer duymalı. Bizler ülkemize büyük katma değer oluşturan beldemizin daha çok kalkınmasını istiyoruz. Eğer taleplerimiz yerini bulmazsa, hem işletmeler hem de yerel halkımız büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır' şeklinde konuştu.

Yeni...