29 / 03 / 2024

marmarise toki konutları mı yapılacak

marmarise toki konutları mı yapılacak

Bir dizi ziyaretler için hafta sonunda Marmaris’te bulunan Muğla Miletvekili Nihat Öztürk Marmaris halkına müjde olabilecek nitelikte projeler açıkladı. Öztürk açıkladığı projeler arasında Marmaris’e TOKİ müjdesi de verdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

Sultanhanı TOKİ Konutları için talepler 24 Haziran'da!

Sultanhanı'na Toki tarafından yapılacak olan 1.Etap Toki Konutları için talepler 24 Haziran 2015 Çarşamba günü başlıyor. Talepler 24 Haziran günü Sultanhanı Ziraat Bankası şubesinden yapılacak.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Bozüyük Konutları satışta!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut idaresi (TOKI) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.'inci etap TOKI konutlarının satışına başlandı. Başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

marmarise toki konutları mı yapılacak Haberi

marmarise toki konutları mı yapılacak

Bir dizi ziyaretler için hafta sonunda Marmaris’te bulunan Muğla Miletvekili Nihat Öztürk Marmaris halkına müjde olabilecek nitelikte projeler açıkladı. Öztürk’ün açıkladığı projelerde Marmaris’e yeni bir devlet hastanesi, şehir stadı, bin kişilik spor kompleksi, gençlik merkezi, olimpiyatlara uygun stadyum, olimpik yüzme havuzu ve en önemlisi Marmaris’e TOKİ müjdesi verdi.


HASTANEDE PROJE AŞAMASINA GEÇİLDİ


Marmaris’te düzenlediği toplantıda Marmarislileri yakından ilgilendirecek projeler hakkında bilgiler veren Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “ Bildiğiniz gibi Marmaris’te Devlet Hastanesi projemiz var. Halkımıza daha modern daha geniş, tek kişilik hastaların kalabileceği içinde banyosu ve tuvaleti olan daha büyük bir hastaneyi halkımız bizden bekliyor. Bununla ilgili çalışmamız hız kazandı. Milli Parklarla Sağlık Bakanlığı arasındaki devir işlemi yapılarak yer teslimi yapıldı. Şuanda Beldibi’ne yapılacak olan hastaneyle ilgili proje çalışmasının başladığını tüm...