27 / 04 / 2024

Marmariste bulunan parklar

Marmariste bulunan parklar

Bütünşehir Yasası ’yla sınırları genişleyen Marmaris ’te yeşil alanların metre karesi de 440 bin metrekareye ulaştı. Oyun alanlarının sayısı da arttı.

Kağıthane'deki deprem parkları maliyetini karşıladı!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane’de bulunan deprem parklarının denetimini yaptı. Parkların içerisine yapılan ilk yardım depolarının güneş ve rüzgar enerjisi kullanımından elde edilen elektrik ile maliyetlerini 2 yıl içerisinde karşıladığı belirtildi.

İzmir'de binaların dış cephesinde bulunan klimalar bozuldu!

Belediye bir süre önce "İkiçeşmelik Caddesi Cephe ve Kaldırım Düzenleme Projesi" kapsamında binaların dış cephesinde bulunan klimaları metal ve ahşap koruma kafeslerine aldı.

SİT alanlarında bulunan yapılardaki onarım ve tadilat izni kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal SİT alanlarında bulunan yapılardaki onarım ve tadilat için izin şartını kaldırdı. Bir başka ilke kararı ile de mağaralar ile koruma alanı içerisinde yapılaşmaya izin verildi.

Muğla Menteşe'de parklar yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

İsrail, Doğu Kudüs'te bulunan Filistinlilere ait okulu yıktı!

Doğu Kudüs'te bulunan Filistinlilere ait bir okul, İsrail askerleri tarafından buldozerlerle yıkıldı. Fransa hükümetinin desteğiyle inşa edilen okuldaki yaklaşık 100 öğrencinin okulsuz kaldığı ifade edildi.

Gebze Alaettin Kurt Stadı karşısında bulunan sokak imara açılacak mı?

Gebze Alaettin Kurt Stadı karşısında bulunan ve imarda yol olduğu iddia edilen bir sokağın yıllardır bir türlü açılamadığı ileri sürüldü.

Gaziantep Şahinbey'de parklar onarılıyor!

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Havalar ısınınca halkımız kendini dışarı atacak. Bu yüzden tüm parkları elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz" dedi

Malatya Akçadağ Başpınar Parkı'nda bulunan taşınmazlar incelendi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesi Başpınar Mahallesi’nde belediyeye ait park içerisinde bulunan taşınmazda inceleme yaptı.

Mersin Akdeniz'deki Cengiz Topel Parkı yenilendi!

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kullanım ömrünü tamamlamış parkların revizyonu çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son olarak Nusratiye Mahallesinde bulunan Cengiz Topel Parkını baştanbaşa yenileyerek Mahalle halkının hizmetine sundu.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

Samsun İlkadım'da güvenli parklara ilk adım atıldı!

İlkadım Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklar için başlattığı iyileştirme çalışmaları kapsamında park alanlarında bulunan aydınlatma sistemlerini yeniledi.

Marmariste bulunan parklar Haberi

Marmariste bulunan parklar

Park ve bahçeler konusunda çalışmalarına hız veren belediye ,yerli ve yabancı turistlerin daha iyi hizmet vermek adına yeşil alanlarla birlikte Oyun alanlarının sayısını da arttırdı. Mahallelerin belediye sınırlarına dahil olmasıyla Marmaris’teki yeşil alanlar merkezde 140 bin, Armutalan’da 120 bin, İçmeler’de 10 bin , Beldibi’nde 50 bin, köy statüsünü kaybeden mahallelerde 20 bin metre kare olmak üzere toplam rakam 440 bine ulaştığı...