29 / 03 / 2024

marmariste otel kapasitesi

marmariste otel kapasitesi

Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getirdi...

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Antalya Gümüş Han Otel açıldı!

Cemal Bozkır ve Nihat Duman Korkuteli tarafından Antalya'da inşa edilen Gümüş Han Otel açıldı. Otelin toplamda 52 odalık geniş kapasitesi var.

Alkoçlar iki yeni otel için kolları sıvadı!

Türkiye'nin ilk kış otelinin sahibi olan Alkoçlar Grubu, günümüzde bünyesinde toplam yatak kapasitesi 4 bine ulaşan altı otel bulunmasına karşın, hala ağırlıklı olarak Uludağ'daki tesisleriyle biliniyor.

İstanbul'a 1.3 milyar dolarlık yeni otel geliyor!

TÜROB aşırı otel arzına dikkat çektiği araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. 186 bin yatak kapasitesi bulunan ve inşaat maliyeti 4.5 milyar dolar olan İstanbul otellerine, turizmdeki sıkıntılara rağmen olağanüstü bir hızla yenileri ekleniyor

Dubai Rosemont Otel 2018'de açılıyor!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde inşa edilen 300 milyon dolar değerindeki Rosemont Otel'in 2018 yılında açılması planlanıyor. Otel 47 katlı ve 450 kişilik oda kapasitesi olacak.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi artıyor!

NUH Beton A.Ş. tarafından 274 oda kapasiteli olarak hayata geçirilen ve 2 bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi 362 odaya çıkıyor.

Martı Grup Bodrum ve Marmariste otel açacak!

Martı Grubu, Bodrum'a 150 odalı 5 yıldızlı, Marmaris Sarıgerme'ye 450 oda 1.000 yataklı 5 ve Marmaris İçmeler'e 309 oda 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı birer otel yapacak..

Erciyes Dağı'na 350 milyon euroluk 21 otel yatırımı!

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Erciyes'e 350 milyon Euro'luk 28 yeni otel geliyor!

Erciyes’e 350 milyon Euro’luk 28 yeni otel yatırımı geliyor. Tesisler tamamlandığında Erciyes’in yatak kapasitesi 6 bin olacak. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.

Erciyes Dağı'na 21 otel yapılacak!

Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Yalova'da otel yatak kapasitesi yüzde 23 arttı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleriyle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Kentte belgelendirilen otel yatak kapasitesinde son bir yılda yüzde 23 artış yaşandı.

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri!

Yalova Termal Palace Otel projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunan projede kral ve başkanlık daireleri de mevcut. Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

marmariste otel kapasitesi Haberi

marmariste otel kapasitesi

Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son yıllarda bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getiriyor. 


Daha önceki senelerde İngiliz ağırlıklı bir misafir profiline sahip olan Marmaris, turizmcilerin girişimleri ile bu turist profilini biraz olsun genişletti. İngilizlerin ağırlıklı olarak gelmeye devam ettiği Marmaris, yapılan çalışmalarla ilerleyen yıllarda ülke çeşitliliğini arttıracak gibi görünüyor. Bu konudaki çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor. 


Marmaris'te dikkat çeken bir diğer konu ise otellerin kaliteye gösterdikleri önem oldu. Nitelikli yatak sayısını arttırmak isteyen otel yatırımcıları yaptıkları çalışmalarla bu konuda önemli adımlar attılar. Otel yatırımcılarının nitelikli yatak sayısını arttırmak için yaptıkları çalışmalar meyvesini de vermeye başladı. Kalitesi düşük otellerde kalmaktansa biraz...