19 / 04 / 2024

Marshall Boya 2015

Marshall Boya 2015

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 28 okula boya yardımı yaptı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki 28 okula 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapıldı.

Bir eve ne kadar boya gider?

Evin kaç yılda bir boyanması gerektiği, kullanım şekli ile doğru orantılı oluyor. Peki, ev kaç yılda bir boyanır? Bir eve ne kadar boya gider? 2015 yılında bir evin boya masrafı ne kadardır?

DYO Boya finansal tablolarını açıkladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait raporlar...

DYO Boya faaliyet raporu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait rapor...

Filli Boya Turkeybuild İstanbul 2015'e katılacak!

Fiili Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'na iki stantla katılacak..

Filli Boya, Turkeybuild İstanbul Fuarı’na katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı’na iki stantla katılım gösteriyor.

Filli Boya Güneşle Dost ilkbahar-yaz renklerini açıklıyor!

Filli Boya; Coloration koleksiyonunda yer alan kozmik renklerin enerjisiyle Coloration 2015-2016 koleksiyonunda yer alan 80 renk içerisinden “Güneşle Dost” olarak tanımladığı ilkbahar-yaz renklerini açıklıyor.

Mayda Boya İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayda Boya İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de, Cengiz Mayda Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kocaeli'de Solvent geri Kazanımı, boya üretimi ünitesi halk toplantısı düzenlenecek!

Polen Boya Kimyevi Madde İnşaat tarafından; Solvent Geri Kazanımı, Boya üretimi ünitesi Kapasite artışı projesi için 19 Şubat 2015 saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Marshall Boya 2015 Haberi

Marshall Boya 2015

Marşal Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.


Marşal boya renkleri, herkesin zevkine hitap edecek zenginliktedir. Güneşe ve diğer doğa koşullarına uzun yıllar dayanıklı marşal boya renkleri yapılara eşsiz bir görünüm sağlar. Marshall boya renkleri hem iç mekân hem de dış mekanlara rahatlıkla uygulanabilir özelliklere sahip olarak üretişmiş.


Bu sebeple tüketiciler tarafından en çok tercih edilen boya markası Marshall’dır. Marşal Boya birbirinden canlı tonlarında doğanın göz alıcı renklerini yaşam mekânlarımızın duvarlarına yansıtmaktadır. Yüzlerce farklı renk tonunun mevcut olduğu Marşal boya desenleri kaliteli üretimleri sayesinde dış mekân yüzeylerinde her türlü hava şartlarına dayanıklıdır. Marşal Boya Renkleri iç mekân kullanımlarında enerjisi ve ışıltısı ile evinizin her...