26 / 04 / 2024

Marshall Visualizer tablet uygulaması

Marshall Visualizer tablet uygulaması

Akzonobel Marshall, ‘arttırılmış gerçeklik’ teknolojisiyle (Augmented Realty) desteklenen ‘Marshall Visualizer’ uygulamasını tanıttı. Kullanıcılar, akıllı telefon veya tabletlerle boya sürmeden evlerin duvarlarını gerçek zamanlı olarak renklendirebilecek.

Marshall, Visualizer uygulamasını tanıttı!

Akzonobel Marshall, ‘arttırılmış gerçeklik’ teknolojisiyle (Augmented Realty) desteklenen ‘Marshall Visualizer’ uygulamasını tanıttı. Kullanıcılar, akıllı telefon veya tabletlerle boya sürmeden evlerin duvarlarını gerçek zamanlı olarak renklendirebilecek.

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü!

9 Eylül-12 Eylül tarihlerinde ŞOK’ta hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü. İşte 9 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Honor, en yeni tablet modeli Pad X9'un özelliklerini açıkladı. Hepsiburada'da kısa sürede en çok satan tabletler arasına giren Pad X9, eğlence ve kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor.

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

BİM’e peş peşe indirim geldi! Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan BİM, yine müşterilerin yüzünü güldürecek indirimler yaptı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Teknoloji alanında devleşen isim Google, kısa zaman evvel tertiplemiş olduğu I/O 2023 konferansında Google Pixel Tablet modelini ilan etti. Peki, sızıntılarla devamlı gündeme gelen bu tablet modeli kullanıcılarına hangi özellikleri sunuyor?

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Öğrenciler havalara uçacak! Bakanlık açıkladı! Öğrencilere 10.000 ücretsiz tablet dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacağını duyurdu. İşte detaylar!

Migros’ta Finish Quantum Tablet 60 lira, Elidor şampuan 20 lira birden ucuzladı! 16 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Migros'ta bugünkü indirimli ürünler arasında günün yıldızlarından biri 20 lira birden indirime giren Elidor Şampuan olurken, Finish Quantum Tablet 15'li paket fiyatı 60 lira birden ucuzlayarak 29 liraya satışa sunuldu. Peki Migros'ta başka hangi ürünler indirimde?

Laptop yerine tablet diyenler buraya! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Hafif yapısı, zarif tasarımı ve 18 saati bulan mükemmel pil ömrüyle Lenovo Tab M8 Helio, bir tabletten beklenen her şeyi uygun fiyatla sunuyor. HD ekranıyla net ve canlı görüntüler sunan Lenovo ile kumlu görüntülerle video izlemek tarihe karışıyor.  Peki Lenovo Tab M8 tablet kaç lira? Özellikleri ne

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Turkcell, 10 ila 23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazaları ve Pasaj’da müşterilerine özel, tablet, akıllı telefon, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe çok cazip teklifler sunacağını duyurdu.

ŞOK Market yüzde 30'a varan indirim bombasını patlattı! Mintax tablet 89 TL! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market yüzde 30'a varan indirim bombasını patlattı! Mintax tablet 89 TL! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vestel tabletlere 416 TL’den başlayan taksitlerle sahip olun! İşte 17 Ocak 2023 Vestel tablet fiyat listesi…

Vestel tabletler 416 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Vestel’in popüler 3 tablet modelininin özelliklerini ve 17 Ocak 2023 fiyat listesini sizler için araştırdık. İşte detaylar…

Marshall Visualizer tablet uygulaması Haberi

Marshall Visualizer tablet uygulaması


Akzonobel Marshall, ‘arttırılmış gerçeklik’ teknolojisiyle (Augmented Realty) desteklenen ‘Marshall Visualizer’ uygulamasını tanıttı.


Kullanıcılar, akıllı telefon veya tabletlerle boya sürmeden evlerin duvarlarını gerçek zamanlı olarak renklendirebilecek. Tablet veya akıllı telefonlar oda içinde hareket ettirilirken, uygulama duvar yüzeyi ile mobilya ve eşyaları ayırt edebilecek. Yani uygulama, duvarları sanal olarak boyarken, otomatik algıladığı diğer nesneleri orijinal renkleriyle ve formları ile bırakacak. Kullanıcı böylece seçtiği rengin uyumunu...