25 / 04 / 2024

MARTAB turizmi etkiliyor mu

MARTAB turizmi etkiliyor mu

2008 yılında kurulan Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği ( MARTAB ), iki kardeş ilçe Datça ve Köyceğiz'in katılımı ile daha da güçlendi.

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Handan Piriştine ve Pınar Türk ortaklığıyla kuruldu.

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Esteriva Sağlık Turizmi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vitor Mıguel Paulino Fıgueredo tarafından kuruldu.

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişikliği yürürlüğe girdi!

"Turizmi Teşvik Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Turizm merkezlerinde bulunan Bakanlık tarafından turizm amaçlı değerlendirilmesinde yarar görülen Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar iki ay içerisinde tahsis edilecek.

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun!

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlandı.

Turizmi Teşvik Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise verildi. Turizm yatırımlarının artırılması amaçlanan teklif komisyona sunuldu. 

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Keleş tarafından kuruldu. 

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Satın alma gücündeki erime, konut satışlarını etkiliyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak, "Vatandaşın satın alma gücündeki erime, konut satışlarını etkiliyor" dedi...

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lale Kaya tarafından kuruldu. 

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yıldırım tarafından kuruldu. 

MARTAB turizmi etkiliyor mu Haberi

MARTAB turizmi etkiliyor mu

MARMARİS'in doğal ve kültürel çevresini korumak, turizme yönelik sosyal ve teknik altyapının geliştirilmesini sağlamak amacıyla, 2008 yılında kurulan Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Bir liği (MARTAB), iki kardeş ilçe Datça ve Köyceğiz'in katılımı ile daha da güçlendi. Adınr "Marmaris-Datça ve Köyceğiz Turizm Altyapı Hizmet Birliği' olarak değiştiren kurum, kamu ve özel sektör temsilcilerinin işbirliği ile bölgesel sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla hizmet verecek. 

Birlikten kuvvet doğar Birliğin tanıtımının yapıldığı toplantıya Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dur sun Kaplan, MARTAB İdaıi İşler Yöneticisi Eıtan Durukan ve MARTAB Meclis üyesi Acar Ünlü, esnaf temsilcileri ve turizmciler katıldı. 

Bitliği çok önemsediklerini beliıten Tokcan, "Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareketle, daha dinamik bir turizm politikası ile bölge turizm sektöründe çok daha...