24 / 04 / 2024

martı grubu ödül

martı grubu ödül

Türk turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Martı Grubu, yılın ilk yarısını ödüllerle karşıladı. 2013 yılında Martı Resort, Martı La Perla, Martı Marina & Yacht Club, Martı Hemithea, Martı Myra ve Martı İstanbul sektöründe bir çok ödüle layık görüldü...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Kira geliri elde eden herkesi ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor!

Gelir vergisi beyan dönemi 1 Mart'ta başlıyor. Peki kira geliri beyannamesinde neler önemli? İşte detaylar...

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları 16 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 16 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mart'ta başlıyor.

Kira vergisinden hangi masraflar düşülür?

Kira geliri elde eden mükelleflerin 25 Mart tarihine kadar beyanname vermesi gerekiyor. Peki kira vergisinden hangi masraflar düşülür?

Emlak vergisi dönemi 1 Mart'ta başlıyor!

2019 yılına ait emlak vergisi dönemi 1 Mart’ta başlıyor, ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs’a kadar ödenebilecek. Emlak vergisini zamanında ödemezseniz cezası var. 

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Konutta Mart-Haziran dönemi beklenti yüksek!

İnşaat sektörü temsilcileri geçen yılın son 3 ayında konut satışlarındaki sıkıntının bu yılın Mart-Haziran dönemindeki satışlar ile telafi edileceğini söylüyorlar. 

martı grubu ödül Haberi

martı grubu ödül

Gruptan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyi yeni 50 otelinden biri seçilen Martı İstanbul Hotel, turizm sektöründe çok önemli bir başarıyı ifade eden The Hot List'e Türkiye'den giren tek otel oldu. 


Martı Ayrıca, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı CATHİC tarafından 'Bölgenin En İyi Yeni Şehir Oteli' ödülüne layık bulunan tesis, dünyanın en çok takip edilen toplantı ve organizasyon planlama sitesi International Meeting Review tarafından da Avrupa'nın en iyi toplantı otellerinden biri seçildi. 


5 Altın Çapa... 

Tüm dünyadan tatilcilerin yorumlarını paylaştığı Zoover Martı Resort,Martı Myra ve Martı La Perla'ya çok tavsiye edilenler listesinde yer verirken, Martı Resort ve Martı La Perla'ya bir ödül de Avrupa'nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan...