29 / 03 / 2024

Martı İstanbul Hotel ulaşım

Martı İstanbul Hotel ulaşım

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Barcelo Istanbul Hotel açıldı!

Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen yaptığı açıklamada, "Grup olarak Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Martı İstanbul Hotel ulaşım Haberi

Martı İstanbul Hotel ulaşım

21. İstanbul Caz Festivali’nin konaklama sponsoru olan Martı Istanbul Hotel, sanatseverlere Mixo Terrace ve Brass Restaurant & Bar’da indirim fırsatı sunuyor.

Modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan                        Martı Istanbul Hotel, 41 yıldır kültür ve sanatta önemli işlere imza atan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi konaklama sponsoru olarak sanata ve sanatçıya verdiği desteği bu yılda sürdürüyor. Martı Istanbul Hotel, 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapacak olmasının yanı sıra, festival süresince yurt dışından gelecek misafirleri Türk misafirperverliğini yansıtan hizmet anlayışı ile ağırlayacak. 

Caz Rüzgarı İstanbul’u Sarıyor…

1 Temmuz’da Avusturya Konsolosluğu Kültür Ofisi’nde görkemli bir kokteyl ile açılışı gerçekleştiren 21. İstanbul Caz Festivali’nin misafirleri Martı Istanbul Hotel’in...