25 / 04 / 2024

Martı Otel ortaklık

Martı Otel ortaklık

Martı Otel, 59,4 milyon lira tutarında finansman sağlaması amacı ile GEM ile sözleşme imzaladı.

Akfen GYO Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporunu KAP'ta yayınladı...

Martı Otel 9 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 1 Nisan 2015 - 31 Aralık 2015 döneminine ait 9 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

Martı Otel 9 aylık faaliyet raporu!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 1 Nisan 2015 - 31 Aralık 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Martı Otel 6 aylık finansal tablolar!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 1 Nisan 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 6 aylık tabloları...

Deniz GYO ortaklık aleyhine dava açılması güncel bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine dava açılması ile ilişkin bilgilerini yayınladı.

Hisseli dükkanda ortaklık nasıl giderilir?

Bir taşınmazın tapusu müstakil tapu olabileceği gibi, müşterek de olabiliyor. Hissedarlar ortaklığın giderilmesini isteyebiliyor. Peki, hisseli dükkanda ortaklık nasıl giderilir? Dava nasıl ve nerede açılır?

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu Deyaar ile ortaklık imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Düzenleme ortaklık payına itiraz!

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi hizmetlere ayrılan paya düzenleme ortaklık payı deniyor. İşte, düzenleme ortaklık payına itiraz!

Kooperatifte bir ortaklık payına birden fazla kişi ortak olabilir mi?

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekiyor. Peki, kooperatifte bir ortaklık payına birden fazla kişi ortak olabilir mi?

Martı Otel ortaklık Haberi

Martı Otel ortaklık

Martı Otel, işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması amacıyla üç yıllık süre için 59 milyon 400 bin lira tutarında özkaynak finansmanı sağlaması amacı ile GEM Global Yield Fund ve GEM Investments America ile sözleşme imzaladı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; şirket konuya ilişkin KAP'a açıklama yaptı. Martı Otel ortakları Nurullah Emre Narin ve Pakize Oya Narin ile GEM Global Yield Fund ve GEM Investments America arasında yapıldığı bilgisine yer verildi.

Açıklamada, sözü edilen azami tutarın, 45 milyon lira tutarındaki kısmının 3 yıl süreyle yararlanılabilecek Sermaye İştirak Programı kapsamında sağlanacağı; kalan 14 milyon 400 bin lira tutarındaki kısmın ise, GEM'in 3 yıl içerisinde 8 milyon adet Martı Otel hissesini, beher hisse değeri 1,80 TL bedel üzerinden, satın alma hakkını kullanması durumunda sağlanacağı...