25 / 04 / 2024

Martin Erdmann tbmm

Martin Erdmann tbmm

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM'yi ziyaret etti. Erdmann,"Meclis binası gibi sağlam bir yapının ağır tahribata uğratılması darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" mesajını yazdı.

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

TBMM ana binasının yıkılacağı iddiası meclis gündeminde!

TBMM Ana Binanın yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Hüsnü Bozkurt sorularını Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a iletti..

İsmail Kahraman yeni TBMM binası istedi!

MECLİS Başkanı İsmail Kahraman,57 yıllık TBMM ana binasının tadilatlara karşın artık ihtiyaçları karşılamadığını belirterek, Muhakkak ki Gazi Meclisimiz, devletimiz ve misyonumuzla mütenasip güzel bir binaya kavuşmalıdır” dedi.

OSB'lerde yatırımlara yönelik düzenlemeler TBMM'de!

OSB'lerde yatırımların etkin kullanılmasına yönelik düzenlemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, Bakan Faruk Özlü'ye yönelik soru önergesi hazırladı..

TBMM'de yapılan tadilatlara ilişkin 6 soru gündemde!

TBMM'de yapılan tamirat ve tadilatlar ile ofis telefonlarının yenilenmesine ilişkin olarak CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yönelik soru önergesi hazırladı..

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Tepeköy'deki Sit Alanı Kral Mezarı TBMM gündeminde!

Tepeköy Köyü'nde Cingören Mevkii'nde bulunan Kral Mezarı olarak bilinen ve 1.Derecede Sit Alanı olarak tescili yapılan mezar TBMM gündeminde konu oldu..

Burdur Lisesi'nin kapatılacağı iddiaları TBMM'de!

Burdur Lisesi'nin ve pansiyonunun kapatılacağı yönündeki iddialar TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Göker sorularını Bakan Yılmaz'a iletti..

TBMM binasında yapılan tamiratlara ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a TBMM Ana Bina'da yapılan tamirat ve tadilatlara ilişkin 5 soru sordu..

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Gaziantep'teki arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Gaziantep'te yapılan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Ekici sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Bursa Yenişehir hızlı tren projesi çalışmaları TBMM'de!

Bursa Yenişehir hızlı tren projesinde yaşanan bir aksaklık TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin iki soru hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Martin Erdmann tbmm Haberi

Martin Erdmann tbmm

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.


Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu ile görüşen Erdmann, binada oluşan hasarı gözleriyle gördü.


Almanya Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabı “AlmanyaBE"de Erdmann'ın ziyaretinden fotoğraflar paylaşıldı. Erdmann ziyaretin ardından, "Meclis binası gibi sağlam bir yapının F16 savaş uçakları tarafından bu denli ağır tahribata uğratılması, çok şükür başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" mesajını yazdı.




Yeni...