24 / 04 / 2024

Marzuk Ailesi ali ağaoğlu

Marzuk Ailesi ali ağaoğlu

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti. Merhum Bozkurt'un ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Mühendisi Ali Nafiz Evirgen vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksek Mühendis Ali Nafiz Evirgen vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Ali Engin Kölüksüz vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Engin Kölüksüz vefat etti. Bugün cenazesi toprağa verilecek olan Ali Engin Kölüksüz için ailesi gazeteye ilan verdi. Ali Engin Kölüksüz'ün cenazesi Şakirin Camii'nde kılınacak...

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

Ali Ağaoğlu Suudi Arabistan'da inşaat yapacak!

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da proje yapacaklarını belirtti. Bölgenin zengin bir ailesi ile temas halinde olduklarını söyleyen Ağaoğlu " Anlaşırsak arsa onlardan olacak biz de inşaatı yapacağız" diye konuştu...

Ali Ağaoğlu 2.4 milyon liralık Rolls-Royce aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, lüks otomobillerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü işadamı, İngiliz Kraliyet Ailesi'ne özel üretilen ve sadece seçkin insanlara satılan otomobili ile gözden kayboldu.

Ali Ferit Hoşgör vefat etti! Esas Gayrimenkul'un acı günü!

Pegasus Ailesi Destek Hizmetleri Direktörü Ali Ferit Hoşgör vefat etti...

Marzuk Ailesi ali ağaoğlu Haberi

Marzuk Ailesi ali ağaoğlu

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.


Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti. Marzuk Ailesi, Ağaoğlu’na hediye ettiği Arap atını önümüzdeki günlerde özel uçağıyla İstanbul’a gönderecek.


Hafta içinde karşılaştığım Ağaoğlu, Ortaköy’de villasının bulunduğu, yaban keçilerinden ceylana, sülünden tavus kuşlarına kadar birçok hayvanı beslediği korusunda çalışanlarına, at için gerekli hazırlıkların yapılması talimatını veriyordu.


Ağaoğlu, Kuveyt’te yaptıkları gösteriye bayıldığı Arap atını ne yapacağını sorduğumda gülerek şöyle dedi:


“Yarış değil, gösteri atı bu. Hayvanın öyle bir yürüyüşü var ki, izlerken mest oluyor insan. Yazın ata binip Lucca’ya gideceğim ve ‘Al bunu park et’ diye valeye...