19 / 04 / 2024

maski akıllı sayaç

maski akıllı sayaç

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor, yapılacak çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek.

Hepsiburada'da bugüne özel akıllı telefonlarda indirim! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin kapsamlı alışveriş sitelerinden hepsiburada 27 Eylül 2022 tarihi ile sınırlı akıllı telefonlarda indirim kampanyası düzenledi. Yanlış duymadınız... Sayaç çalışmaya başladı. Acele edin.

Manisa'da akıllı sayaç dönemi başlıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor, yapılacak çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek.

Elektrik akıllı sayaç tarife saatleri!

Evindeki eski sayaç yerine akıllı sayaç taktıran aboneler, elektrik tasarrufu yapabiliyor. Bu tasarruf, sayaç ile zaman aralıklarında tüketim ölçümü yapılması ile mümkün olabiliyor. İşte elektrik akıllı sayaç tarife saatleri..

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 29-30 Nisan 2015'te!

"Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı"nın dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel kullanılmasına akıllı sayaç politik ve stratejileri ile akıllı binalar ile otomasyon sistemlerine büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

maski akıllı sayaç Haberi

maski akıllı sayaç


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor. Manisa merkez ile Salihli ve Turgutlu ilçelerinde başlayan çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek. Vatandaşlara çeşitli avantajlar sağlayacak olan elektronik sayaçlar, 2015 ücret tarifesi üzerinden yüzde 10 indirim de kazandıracak.

Manisa’da vatandaşların su kullanımı konusunda ön ödemeli elektronik kartlı sayaç dönemi başlıyor. 3516 sayılı ölçüler ve ayar kanuna dayalı ölçü ve ölçü aletleri muayene yönetmeliğinin 9. Maddesine göre, 10 yıllık damga süresini dolduran ve periyodik muayenesi yapılmayan su sayaçlarının değişim işlemi geçtiğimiz günlerde başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “3516 sayılı ölçüler ve ayar kanuna dayalı ölçü ve ölçü aletleri...