27 / 04 / 2024

maski tel

maski tel

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tel alüminyum 44 TL’ye dayandı! Hurda alüminyum fiyatları belli oldu! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları belli oldu. Tel alüminyum 44 TL’ye yaklaşırken, jant alüminyum 41,20 TL, tas tabak alüminyum 30,60 TL, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL’den işlem gördü. İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tel alüminyum 41 TL’ye dayandı! Hurda alüminyum alış fiyatları belli oldu! İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alış fiyatları belli oldu! Tel alüminyum hurda fiyatı 41 TL’ye dayanırken bakırlı alüminyum radyatör fiyatı 60 TL’ye kadar çıktı. İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

200 milyon TL cirolu DÇT Demir Çelik'in iflasına karar verildi!

İstanbul Arnavutköy’de kurulu DÇT Demir Çelik Tel San. AŞ.'nin sonunu kardeş kavgası getirdi...

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

maski tel Haberi

maski tel

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor.


Bugüne kadar Tecde bölgesinde birçok çalışmayı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Cengiz Topel ve İsmetpaşa caddelerini yeniden düzenleyerek hizmete sundu, ardından da Malatya - Yeşilyurt yolunun Fahri Kayahan girişi ile Tecde girişi arasındaki kısmında genişletme çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü’nün önündeki mevcut yolunun 50 metre genişliğine çıkarılarak bulvara dönüştürüldüğü, finişerle asfalt seriminin yapıldığı ve hizmete sunulduğu belirtildi. Ayrıca, Gündoğdu Caddesi’nde yol genişletme çalışması yapıp, Figen Sokak’ta da 500 metre uzunluğunda 30 metre genişliğinde yeni bir yol açan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Malatya-Yeşilyurt yolunun Tecde girişinden itibaren düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Sürdürülen çalışmalar kapsamında; öncelikle...