18 / 04 / 2024

maski

maski

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde oluşacak atıklar için bertaraf edilmeden önce geçici depolanma alanları vapılıvor.

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne, Manisa İnşaat Mühendisleri Odası tarafından ilin altyapısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak için bir ziyaret gerçekleştirildi.

Maski yeni hizmet binasına taşındı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Yarhasanlar Şubesi’nde tahsilat ve abone kayıtları yapılabilecek.

Manisa Salihli'ye dev tesis!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde bulunan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine MASKİ, MABEM ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezi yapıyor.

MASKİ'de hedef 2025!

Manisa Akhisar ve Salihli ilçesinde yapılan atık su arıtma tesisleri daha temiz bir Manisa için çalışıyor. Salihli tesisinin ilk kademesinin 140 bin, Akhisar’ın ise 139 bin eşdeğer nüfusa hizmet verecek şekilde 2025 yılına doğru yol alıyor.

Malatya Su ve Kanalizasyon Çalıştayı başladı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde Su ve Kanalizasyon Bilgi İşlem Daireleri Tecrübe Paylaşım Çalıştayı başladı.

Yakup Koç: Gediz projesinin startını verdik!

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, " Gediz 'i kirlilikten kurtarmak için uygulanacak en önemli projenin startını verdik " dedi.

Turgutlu Belediyesi arıtma tesisi alanını Maski'ye mi devrediyor?

TURGUTLU Belediyesi şehir meclisi, gündem maddelerini görüşmek üzere salı günü saat 20.00'da Belediye Meclis salonunda toplanıyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin'e bazı konularda yetki verilecek.

Yakup Koç: Manisa'da altyapı hamlesini başlattık!

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında konuk etti.

Manisa'da 11 atıksu arıtma tesisi bakıma alınıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'da mevcut atık su arıtma tesislerini işlevsel hale getirmek için kollanrı sıvadı. 11 arıtma tesisinin bakım ve işletme ihalelerinin tamamlanması ardından hizmete gireceği belirtildi.

MASKİ proje alanlarında incelemelerde bulundu!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracakları Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası'nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'nın su şebeke haritası çıkarılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MASKİ ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarına Turgutlu ile devam etti. Manisa ' nın su şebeke haritası çıkarılacak...

MASKİ, Gördes’te işlemleri devraldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü Gördes’te de tahsilat işlemlerini devraldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kuruldu!

MAÇEB'in tasfiye edilmesi işleminin Valilik bünyesinde yürütüleceği belirtilirken, birliğin tasfiyesi oybirliğiyle kabul edildi. Tasfiye toplantısında birliğin 2013 yılı bütçe kesin hesabı ve 2014 yılı mali bütçesi de görüşülerek karara bağlandı.

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

MASKİ'nin 13.5 milyon TL'lik fabrika inşaatı yarılandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen beton boru ve kilit parke taş üretimi fabrikasında imalatları yarılandı..

MASKİ'den 175 milyonluk dev proje!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ‘114 Mahalle Projesi’ni geliştirerek mahalle sayısını 130’a çıkardı.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ağırladı, toplantıda MASKİ yatırımları masaya yatırıldı.

MASKİ, Manisa'nın prestij caddeleri için çalışıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’ya kazandırılacak prestij caddelerinin altyapı işlerini yapacak. Bu kapsamda, yapılacak çalışmalar öncesinde düzenli olarak toplantılar düzenleniyor.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

MASKİ Şehzadeler'in 75 yıllık sorununu çözüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 75 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Şehzadeler Kırançiftlik Mahallesi’ni sağlıklı altyapıya kavuşturmak için çalışmalarına başladı.

Manisa Alaşehir'in kaderi MASKİ'yle değişiyor!

Sağlıklı altyapı sistemleri için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde içme suyu çalışmalarında 4 bin 700 metrelik anahat döşemesini tamamladı.

Malatya Pütürge'ye MASKİ'den 6.3 milyon TL'lik yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içme suyu hattı döşeyecek.

Malatya Darende'ye 22 kilometre asfalt!

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

maski Haberi

maski

Yönetmelik gereği MASKİ Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı geçici depolama alanları için çalışmalarını başlattı. Yapılan çalışma sonrası Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi geçici depolama sahası tamamlandı. Salihli Atıksu Arıtma Tesisi'nde ise çalışmalar devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Ahmetli. Kula ve Saruhanlı ilçelerinde hizmet veren tesislere de atıkların geçici olarak depolanacağı sahalar inşa edecek. Depolama alanlarının 3 hafta gibi kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor. 


TESİS 3 HAFTADA TAMAMLANACAK MASKİ

Genel Müdürü Yakup Koç, atıksu arıtma tesislerini inşa etmekle çalışmalarının tamamlanmadığını belirtti. Koç, "İlimizin MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde faaliyet gösteren tesislerde ortaya çıkan atıkları nihai bertarafından önce tesisler içinde geçici olarak depolanması için 'Atık Geçici Depolama' sahaları kuruyor. Çevreye ve insana zarar verebilecek unsurdaki atıklar bu sayede kontrol altına alınıyor. Atık Yönetimi Yönetmeliği ve Atıkların...