18 / 04 / 2024

Maslak Mashattan ulaşım

Maslak Mashattan ulaşım

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent ulaşım!

5. Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Kiptaş 5. Levent ulaşım!

Kiptaş 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü 'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ulaşım!

Torunlar GYO 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Alibeyköy 5. Levent ulaşım!

Alibeyköy 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplamda 4 bin 64 adet daireden oluşan projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri!

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Eclipse Maslak ulaşım krokisi!

Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım!

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinde daire fiyatları 385 bin lira ile 3 milyon 71 bin lira arasında değişiyor...

Ağaoğlu My Home Maslak ulaşım

Ağaoğlu My Home Maslak ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. 786 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Maslak Mashattan ulaşım Haberi

Maslak Mashattan ulaşım

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu. 140 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen 33 katlı 10 kulede 1818 daireden oluşan Maslak Mashattan'da 1+1 evlerin ortalama kira getirişi 2500 lira seviyesinde...