29 / 03 / 2024

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınması gündemde olan Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli 2018 yılının Nisan ayında atılacak.

Kastamonu yeni sanayi sitesine kavuşuyor!

Kastamonu'yu yeni bir sanayi sitesi kazandırılması için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruluşunu tamamlayarak, üye almaya başladı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

Emeklilerin kök maaş zammı hesabı değişti! İşte kalem kalem yeni kök maaşlar!

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren ek zam oranı dün açıklandı, böylece emeklilerin kök maaş zammı hesaplaması da değişti. İşte yeni kök maaşlar...

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Kıdem tazminatı 2023! Yeni kıdem tazminatı ne kadar oldu? 2023 kıdem tazminatı tavanı değişti mi?

Kıdem tazminatında yeni tavan tutarı belirlendi. İşte 2023 yeni kıdem tazminatı tavan rakamı!

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e çip ihracatına yeni kısıtlamalar!

ABD hükümeti, Çin'in askeri gücü için gereken kritik teknolojiye erişmesini önlemek için ülkeye gelişmiş çip ihracatına yeni kısıtlamalar getirdi.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Yeni kısıtlamalar AVM'deki kiracıları nasıl etkileyecek?

Koronavirüs salgınıyla birlikte yürürlüğe giren yeni kısıtlamalar, yeme-içme faaliyetlerini barından AVM sektörünü etkilemesi bekleniyor. Özellikle kiracılar kısıtlama sonrasında hayata geçecek yeni planları bekliyor.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Fiziki gerçekleşmenin yüzde 99 olduğu Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli tamamlandığında, mevcut yol 1 kilometre kısalacak, zaman ve akaryakıttan tasarruf edilerek ekonomiye katkı sağlanacak...

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Üretim Reform Paketi kapsamında taşınması gündemde olan Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temelinin 2018 yılının Nisan ayında atılması planlanıyor. 


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Arslan,  komşuluk hakkından dolayı Kastamonu’ya çok sık geldiğini ifade ederek, “1 Temmuz 2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7033 Sayılı ‘Üretim Reform Paketi’ yasallaştı. Sadece kanunu çıkararak ilgili paydaşlar bunu öğrensin, gerekenleri yapsınlar değil. Biz yerele giderek bu kanunları anlatıp gerekli sıkıntılar bizim bakanlığımız veya başka bakanlıklarla ilgili sorunları ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. İlk başladığımız madde sanayi sitelerinin taşınması maddesiydi. 10 ilde yapılan toplantıların ardında ilk toplantıları buradan başlatıyoruz. Yerelde sanayi sitelerinin taşınması, genelde de üretimi nasıl arttırırız. Bununla ilgili toplantılar yapıyoruz” açıklamasında bulundu. 


Arslan, “Ankara’da herhangi bir...