18 / 04 / 2024

MATSO Turizm Fakültesi temel atma töreni

MATSO Turizm Fakültesi temel atma töreni

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak. Ahmet Boztaş, “MATSO turizm Fakültesi’nin 27 Ağustos Perşembe Günü saat 17.30 temelini atıyoruz." dedi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Ordu Turizm Fakültesi inşaatına son sürat devam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Turizm Fakültesinin Ordu'ya ve turizm sektörüne önemli hizmetler sunacağına inanıyorum" dedi.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ne durumda?

Aydın, bir çok etkinliğe katılarak ziyaretlerde bulundu. Yetkililerle ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler konusunda görüş alış verişinde bulunan Aydın, Ankara’ya hareket etmeden önce eğitim öğretimle ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Sapanca Turizm Fakültesi'nin inşaatı ne durumda?

Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Bittiğinde Sapanca’ya değer katacak olan Sapanca Turizm Fakültesi binasında çalışmalar hızla devam ediyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı Mayıs'ta tamam!

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, 27 Ağustos 2015 tarihinde temeli atılan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin 2016 Mayıs ayında tamamlanacağını söyledi.

Sapanca Turizm Fakültesi binası tamamlandı!

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve SAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Feridun Dağ ile birlikte yapımı devam eden Sapanca Turizm Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda tarafından yaptırılacak MATSO Turizm Fakültesi'nin temelinin 27 Ağustos Perşembe günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı törenle atılacağını bildirdi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak. Ahmet Boztaş, “MATSO turizm Fakültesi’nin 27 Ağustos Perşembe Günü saat 17.30 temelini atıyoruz." dedi.

Manavgat Turizm Fakültesi inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizm Fakültesi inşaatı başladı MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı

MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı.

MATSO Turizm Fakültesi temel atma töreni Haberi

MATSO Turizm Fakültesi temel atma töreni

MATSO tarafından Çeltikçi Mahallesi kavşağındaki eski Hayvan pazarında inşaatına başlanacak olan Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temel atma töreni Perşembe günü gerçekleştirilecek. MATSO binasında MATSO başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Manavgat MATSO turizm Fakültesi konusunda başlangıçtan bu güne kadar geçen süreç hakkında bilgi veren MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, “Odamız tarafından yaptırılacak Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin 27 Ağustos Perşembe Günü saat 17.30 temelini atıyoruz. Akdeniz Üniversitesi ve MATSO arasından 5 Haziran 2012 tarihinde ön protokolü imzalanan turizm fakültesi inşaatını yapımı gerçekleştirmek amacıyla göreve geldikten sonra çalışmalara başladık. 25 Eylül 2013 tarihinde Odamızın müracaatı sonrasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Oda ve borsaların bütçe ve muhasebe yönetmeliğinde değişiklik yapılarak eğitim ve benzeri konularda harcanabilmesi için yönetmelikte...