19 / 04 / 2024

mavera sarayları satılık

mavera sarayları satılık

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile hayata geçirilen Mavera Sarayları ön satışa çıkıyor. Mavera Sarayları'nda fiyatlar 1 milyon 500 bin liradan başlıyor...

Mavera Sarayları ödeme planı!

Bakşakşehir'de Makro İnşaat'ın hayata geçirdiği ve banka kredisi kullanılabilen Mavera Sarayları ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 2015 yılının sonu gibi yapılması planlanıyor...

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Park Mavera 3 satılık daire!

Makro İnşaat ve TOKİ Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Park Mavera 3 projesi 723 daireden meydana geliyor.Park Mavera 3 satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Park Mavera 3 satılık ev fiyatları!

Toplam 723 daireden oluşan Park Mavera 3 satılık ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor.

Esenyurt Mavera Ahsen satılık daire fiyatları!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Esenyurt Mavera Ahsen satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık!

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık daire seçenekleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler sunuluyor. Proje Makro - Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

Park Mavera 2. Etap Kayabaşı satılık!

Blokların 14 - 25 kat arasında değiştiği proje toplam 556 adet rezidans ve 252 adet ticari üniteden oluşuyor. Park Mavera 2. Etap Kayabaşı satılık daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık!

Blokların 14 - 25 kat arasında değiştiği proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükseliyor. Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık seçenekler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 556 konut ve 252 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satılık!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Makro-Akyapı Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

mavera sarayları satılık Haberi

mavera sarayları satılık

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve Makro İnşaat ile Akyapı Ortaklığı tarafından istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesinin bir etabı olan Mavera Sarayları'nda ön satışlar başlıyor. 


Mavera Sarayları'nda lansman öncesi ön satışlar 28 Eylül Caumartesi  günü saat 10.00'da başlayacak. 





Başakşehir'de kıonumlandırılan ve 4 bloktan oluşan Mavera Sarayları teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje, geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan Mavera Başakşehir'in bir etabı olarak yükseliyor. 5 ve 6 katlı bloklardan oluşan Mavera Sarayları'nda 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplam 40 konutu bünyesinde barındıracak olan Mavera Sarayları bölge olarak Başakşehir 5. etapta yer alıyor. Projenin satış ofisi Mavera Başakşehir satış ofisinin içinde bulunuyor.


Mavera Sarayları...