04 / 05 / 2024

Mavi Deniz Otel

Mavi Deniz Otel

Kutsal topraklara yapılan ziyaretlerle adından söz ettiren Elçi Tur, alternatif turizm arayışında olanlara seçenekler sunuyor.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Deniz Bozkurt ve Kemal Daş ortaklığında kuruldu.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

İnşaatlarda 'deniz kumu' tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesi İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olarak alıp, muhtarlık ve tüzel kişiliğe ait otel inşaatında kullandığının belirlenmesinin ardından, uzmanlar deniz kumunun inşaatlarda kullanılması durumda yaşanacak olumsuzlukları anlattı.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Meksika'daki otel projesine deniz kaplumbağaları için onay verilmedi!

Meksika'da 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine deniz kaplumbağaları sebebiyle onay verilmedi.

Deniz GYO, Gündem Otel Turizm'i devraldı!

Deniz GYO sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Gündem Otel Turizm A.Ş.'yi devraldı...

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017!

Konut, apart otel, home ofis ve ticari birimlere yer verilen Yedi Mavi Kazlıçeşme projesi toplam 1.047 bağımsız birimden oluşuyor. İşte Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017...

Crystal Lagoons denizi olmayan şehirlere deniz götürecek!

Çölde bile yapay denizler inşa eden Crystal Lagoons, Türkiye’ye adım attı. Hedefinde konut ve resort otel projeleri olan Crystal Lagoons, denizi olmayan şehirlere de ‘deniz götürmeyi’ planlıyor. Şu ana kadar 40 projeye teklif sunuldu

Mavi Deniz Otel Haberi

Mavi Deniz Otel

Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkam Mustafa Çobanoğlu, 25 bin muhafazakâr ailenin 2014 sezonunda Elçi Tur ile seyahat ettiğini belirterek Mavi Bayrak ödüllü Marmaris'teki Mavi Deniz Otel ve aileye özel havuza sahip Villa Alya Butik Otel ile çok özel bir tatil imkânı sunduklarını söyledi. 


Ayrıca 2015 yılında yenilenen www.islamiotel.com sitesi üe online satışa başladıklarını belirten Çobanoğlu, "Tüm alternatif otellerin bulunduğu sitede taksit imkam da sunuyoruz. Erken rezervasyon yapanlar yüzde 35'e varan indirimlerden yararlanabiliyor" dedi. 


Türkiye...