11 / 05 / 2024

Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri

Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri

Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Şok marketten beyaz eşyada bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü Şok markete çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi indirimli olarak geliyor. İşte fiyatları...

Kurban Bayramı'nda kuralları çiğneyenlere dev ceza!

Kurban Bayramına kısa süre kala 2023 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, hangi aykırı davranışa ne kadar ceza kesilecek? 

Kurban Bayramı sonrası bankalarda deprem! Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu! 

Milyonlarca vatandaş nakit ihtiyacını gidermek için en düşük faiz oranıyla kredi veren bankaları araştırıyor. Peki Kurban Bayramı'nın ardından bankalardaki faiz oranlarında son durum ne oldu? En düşük kredi faizi hangi bankada? 

Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metro ve metrobüs bedava mı?

Bayramda toplu taşıma bedava mı olacak sorusu hafızaları meşgul ederken illerden de toplu taşımaya ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirecek binlerce kişinin sorusuna yanıt ise haberimizde. İşte, toplu taşımalarda son durum...

BİM'den Kurban Bayramı'na özel aktüel ürünler kataloğu! İşte 12 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

BİM Market Kurban Bayramı'na özel aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Peki BİM'e bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatı ne olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

WE Haliç'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor.

Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?

Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Kidzania Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık? Kizania hangi saatlerde hizmet veriyor?

Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro hafta içi hergün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro market bayramda kaçta açılıyor?

Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri Haberi

Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri


Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Mavibahçe  Kurban Bayramı çalışma saatleri...


Mavibahçe Kurban Bayramı çalışma saatleri

Mavibahçe, Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Akşam 22:30'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.



MaviBahçe AVM iletişim bilgileri:

Adres: Mavişehir, Caher Dudayev Blv, 35540 Karşıyaka/İzmir

Telefon: (0232) 600 0444



MaviBahçe AVM'ye nasıl gidilir?