28 / 03 / 2024

mavikent konutları gaziantep kura çekilişi

mavikent konutları gaziantep kura çekilişi

TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 09.00'da başlayan projede toplamda 1.000 adet konut satışa sunuluyor.

Şahinbey Mavikent Konutları kura çekilişi için hak kazananlar!

Şahinbey Belediyesi öncülüğünde Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda hayata geçirilen Mavikent Konutları kura çekilişine katılmaya hak kazananların listesi açıklandı.

Gaziantep Mavikent Konutları'nda kura çekilişi için son 2 gün!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları'nda kura çekilişi 28 Nisan pazar günü gerçekleşecek...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

mavikent konutları gaziantep kura çekilişi Haberi

mavikent konutları gaziantep kura çekilişi

Gaziantep Mavikent Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor. 


TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Aylık 400 TL taksitlerle konut sahibi olunabilen projenin kura çekilişi devam ediyor. 


Şahinbey Mavikent'te kurayla satışa sunulan konut sayısı 1.000 adet olarak belirlendi. Projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


Bugün saat 09.00'da başlayan TOKİ Gaziantep Mavikent kura çekilişi Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda Noter huzurunda...