29 / 03 / 2024

Mavikent Konutları TOKİ

Mavikent Konutları TOKİ

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Balıkesir'de 500 emekliye toplu konut inşa edilecek!

Başkan Zekai Kafaoğlu, 500 emekli vatandaşa sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekliler Derneği’ne 500 emeklimiz ev için başvuru yapıldı Gaziosmanpaşa ve Pamukçu’da 2+1 ucuz sosyal konut üreteceğiz. Yeri biz vereceğiz, konutları TOKİ yapacak” dedi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları satışta!

Yüreğir Belediyesinin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm l'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent Konutları'na 33 günde 32 bin kişi başvurdu!

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılacak bin konut için gerçekleştirilen 33 günlük ön başvuru sürecinde 32 bin 120 kişi müracaat etti.

Mavikent Konutları TOKİ Haberi

Mavikent Konutları TOKİ

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis inşa ediliyor. 


Şahinbey Belediyesi’nin her mahalleye bir sosyal tesis sloganıyla yaptığı çalışmalar aralıksız sürerken Gaziantep’in yeni yerleşim yeri olan Mavikent Mahallesi’ne toplam inşaat alanı 1.291 m olan cami ve sosyal tesis inşaatı devam ediyor. 


İatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sosyal tesis inşa edildiğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefiyle yola çıktık. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza uygun şartlarda verdiğimiz Mavikent konutlarımıza da yeni bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mavikent Mahallemiz ’de taziye evi ve sosyal tesisi ihtiyacı vardı. Bizde bu ihtiyacı giderme adına gerekli ön çalışmaları tamamladıktan sonra inşaat çalışmaları başladı. 430 m2 alan üzerine inşa edilen sosyal tesisimizde hem erkek hem bayan...