20 / 04 / 2024

Max Kruse transferi

Max Kruse transferi

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

Futbolcu Max Kruse yeni evi için alışveriş yaptı!

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

RE/MAX 2019 yılında yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn: “2019 sonuna kadar 300’ü aşkın franchise sayısına ve 4.000 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi…

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

RE/MAX sıcak hava balonuyla Kapadokya'daydı!

Kapadokya’nın muhteşem manzarası eşliğinde düzenlenen Balon Festivali’nde rengarenk balonuyla RE/MAX de yerini aldı.

Max Kruse için İstanbul'da 9 odalı ev tutuldu!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

RE/MAX En Moda Gayrimenkul Markası seçildi!

RE/MAX Türkiye, 9’uncu Fashion TV Moda Ödülleri kapsamında “En Moda Gayrimenkul Markası” seçildi...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Min Hu tarafından kuruldu. 

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’den Ankara’ya özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için 6 Nisan'da Ankara'da bir seminer düzenleyecek.

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye franchise giriş bedelinde Türk Lirası'na geçti!

Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti...

Max Kruse transferi Haberi

Max Kruse transferi

Fenerbahçe Alman golcü Max Kruse'yi takımına transfer etti. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Werder Bremen forması giyen futbolcu ile 3 yıllığına anlaşma yaptı.

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Kruse'nin yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı, oyuncuya 1.5 milyon Euro da imza parası verilecek. Kruse transferi henüz resmen ilan edilmezken, oyuncunun menajeri ve avukatının İstanbul'da olduğu, gelişi için gerekli hazırlıkların yapıldığı kaydedildi. Alman futbolcu için Beykoz'da bulunan ünlü sitede 7 artı 2 tripleks villa kiralandığı, 1 yıllık kirasının da peşin olarak ödendiği açıklandı.

DAMİEN COMOLLİ İLE İLETİŞİM HALİNDE

Kruse, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Ersun Yanal ile de temaslarda bulundu. Alman yıldız, takımın sezon öncesi hazırlık programıyla ilgili bilgiler aldı. Tecrübeli yıldızın transferinin önümüzdeki hafta içinde resmi olarak açıklanması, oyuncunun ise Topuk...