29 / 03 / 2024

Maximilian Stahl açıklama

Maximilian Stahl açıklama

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti..

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

3. köprü ikramiye krizine açıklama geldi!

İşçilerin "ikramiye" eyleminin ardından 3. köprüyü yapan ICA İçtaş Astaldi Adi Ortaklığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada özetle, "İsçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir" denildi.

Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine açıklama!

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

İTÜ'den Maçka'ya yapılacak kafeterya iddialarına açıklama!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden, Maçka kampüsünde bulunan yeşil alana yapılacağı iddia edilen kafeteryaya yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ şerhine Silivri Belediyesi'nden açıklama!

Silivri Yeni Mahalle’de bulunan 600 dönüm araziye TOKİ tarafından konulan şerh ile ilgili Silivri Belediyesi açıklama yaptı, işte Silivri Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara projesiyle ilgili tüketici davasındaki son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten davaya ilişkin yapılan açıklama şöyle...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray GYO A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili son durumu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten dava ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Karakaş Atlantis'ten Bakırköy projesine yönelik açıklama!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapıtığı açıklama göre,Bakırköy projesi çalışmaları sürüyor.

Maximilian Stahl açıklama Haberi

Maximilian Stahl açıklama

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti Almanya'da kefalet sigortası alanında lider konumda olan VHV, bilgi birikimini ve tecrübesini Türkiye'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yakında tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor. Kamu İhale Kanunu'nda kefelet sigortalarının da geçerli teminat olarak kabul edilmesinin, ilgili ürüne olan talebi direkt olarak etkileyeceğini belirten VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü G.F. Maximilian Stahl, bu değişikliğin ardından ürüne piyasadan gelen talepte büyük bir artış beklediklerini ifade etti. 

'Doğru analiz edilmeli' Stalıl, kefalet sigortalarına ek olarak, geçtiğimiz yıllarda inşaat sektöründe yaşanan tüketici mağduriyetleri göz önüne alınarak düzenlenen yeni...