28 / 03 / 2024

Maximilian Stahl bina bitirme sigorta

Maximilian Stahl bina bitirme sigorta

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti..

İnşaat projelerine reasürans desteği!

VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’de yerleşik bir reasürans şirketi olarak yatırım yaptıkları günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını gösterdiklerini belirterek, “Mühendislik ve inşaat alanında çok güçlüyüz'' dedi.

Mimar ve mühendisler sigortayı ihmal etmemeli!

VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, inşaat ve altyapı projelerinin Türkiye’nin büyümesindeki en büyük paya sahip iş alanları olduğunu dile getirdi.

Maximilian Stahl'dan mimar ve mühendislere sigorta uyarısı!

VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, inşaat ve altyapı projelerinde görev alan mimar ve mühendislerin üçüncü kişilere yönelik sorumluluklarını mutlaka sigorta güvencesine alması gerektiğini dile getirdi.

Maximilian Stahl: Bina tamamlama sigortası önemli!

VHV. tecrübesini Türkiye 'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yakında tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor...

Bina tamamlama sigortası önem kazanıyor!

Maximilian Stahl, yeni Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve 'Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelik' ile inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da önem kazandığını belirtti.

Bina bitirme sigortası daha da önem kazandı!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahi, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti.

Maximilian Stahl: Bina bitirme sigortası önemli!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti..

Maximilian Stahl: Bina bitirme sigortası daha da önem kazandı!

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti.

Maximilian Stahl: Türk inşaatçılar dünyada çok ünlü!

1919 yılında Almanya'da kurulan ve 2 yıl önce Türk pazarına giren sigorta şirketi VHV nin Türkiye irtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, inşaat ve enerji üretim tesislerinin sigortalanması konusundaki tecrübelerini Türk pazarı ile paylaşmak istedik

Maximilian Stahl: İnşaat sektörünün büyüme oranı iştah kabartıyor!

Almanya menşeli sigorta şirketi VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim-büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi..

Türkiye’deki inşaat iştah kabartıyor!

VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim ve büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi.

Düzce'de icradan 1.4 milyon TL'ye satılık arsa ve bina!

Cumayeri İcra Müdürlüğü; Düzce ili, Gümüşova ilçesi, Hanyanı mevkii, 291 ada, 1 parsel numarasındaki arsa satılıyor. Arsa üzerindeki bina ile birlikte 5 Nisan'da ihaleye çıkarılıyor...

Denizli'de icradan 1 milyon 400 bin TL'ye satılık 6 bina!

Acıpayam 1. İcra Müdürlüğü, Denizli İli, Acıpayam İlçesi, Çamlık Mahallesi, Oğuzbağarkası Mevkii, 8 ada, 120 parselde yer alan 8 bin 450 metrekare arsa üzerindeki 6 adet bina ve arsasını satışa sunuyor

Maximilian Stahl bina bitirme sigorta Haberi

Maximilian Stahl bina bitirme sigorta

VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, yeni yasal düzenlemelerle inşaat firmaları için zorunlu hale getirilen bina tamamlama sigortasının da çok önem kazandığını belirtti Almanya'da kefalet sigortası alanında lider konumda olan VHV, bilgi birikimini ve tecrübesini Türkiye'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yakında tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor. Kamu İhale Kanunu'nda kefelet sigortalarının da geçerli teminat olarak kabul edilmesinin, ilgili ürüne olan talebi direkt olarak etkileyeceğini belirten VHV Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü G.F. Maximilian Stahl, bu değişikliğin ardından ürüne piyasadan gelen talepte büyük bir artış beklediklerini ifade etti. 

'Doğru analiz edilmeli' Stalıl, kefalet sigortalarına ek olarak, geçtiğimiz yıllarda inşaat sektöründe yaşanan tüketici mağduriyetleri göz önüne alınarak düzenlenen yeni...