19 / 04 / 2024

Maximoon Evleri ne zaman teslim

Maximoon Evleri ne zaman teslim

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy'de 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 26 bloktan meydana geliyor. Peki 360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

DKY On Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen DKY On Rezidans 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki DKY On Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda yükselen Yedi Mavi Evleri 1+1'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Taksitlerin 1.700 TL'den başladığı proje İstanbul Sancaktepe 'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Maximoon Evleri ne zaman teslim Haberi

Maximoon Evleri ne zaman teslim

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Bir ada konsepti ile yapılan Koza park projesi ile karşı komşu olduğunuzu sizler de göreceksiniz. Fransız sokağında damak zevkinize uygun restoranlara ulaşmanın keyfini sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz.

Ted kolejini yanı başına, Okyanus kolejini arkasına alan Maximoon yeni yapılacak Özel Acıbadem Hastanesi ve Özel İsviçre Hastanesi ile yatırım değerini arttırıyor.

Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilecek olan iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf üniversitesi ile bölgenin imajı daha’ da artmaktadır.


Üstelik Maximoon bulunduğu lokasyon itibari ile Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400metre, E5 karayoluna 5 dakika, İstanbul üniversitesi kampüsüne 5 dakika, İstoç İş Merkezine sadece 10 dakika…Yeni yapılacak olan 3. Havalimanı...