26 / 04 / 2024

maya ticaret

maya ticaret

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Maya Nahar tarafından kuruldu.

Avant Maya İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avant Maya İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de kuruldu. 

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güney Gündüz tarafından kuruldu.

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Emlakçılık İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alkazak, Mohamad Ayham, Maya Jandalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638.Sokak'ta kuruldu.

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Eferay Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eferay Yapı Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 342 bin 600 TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta Şişli, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Jumaa Alomar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maya Akar Center'da kuruldu.

Civan İnşaat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Civan İnşaat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Ertürkler Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Park Maya Sitesi Beşiktaş'ta kuruldu.

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sulaıman Saleh S Altufaıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Maya Akar Center'da kuruldu.

H10 Solar Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H10 Solar Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhun Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Beşiktaş, Akatlar, Ebulula Mardin Caddesi, Maya Meridien İş Merkezi'nde kuruldu.

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Misto, Gökhan Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Maya Akar Center Şişli'de kuruldu.

maya ticaret Haberi

maya ticaret


Bugün saat 14.30'da gerçekleştirilen Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinin ilk oturumunda Maya Ticaret tarafından 380 milyon TL teklif  verildi. Maya Ticaret Emlak Konut GYO'ya yüzde 12 oran şile 45 milyon 600 bin TL şirket payı sundu.


88 bin 800 metrekare Ticaret+ Konut Alanı olarak belirlenen alanda; konut yapıları, iş merkezi, ofis, alışveriş merkezi, otel, yönetim binaları, banka, finans kurumları, uluslar arası şirketler, medya kuruluşları, özel kreş, özel eğitim tesisi, özel sosyo-kültürel tesis, özel sağlık tesisi vb. üniteler bağımsız bölüm olarak yapılabilir. Söz konusu arsa 133 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. 


Planlama alanında yapılaşma katsayısı E= 1,5 olup; konut yapılanmalarında maksimum 4 kat, diğer fonksiyon yapılanmalarında Hmax=35,00 m' dir. Havaalanları mania kriterlerine uyulacaktır.Eğimden dolayı kazanılan 1. bodrum katlar iskan...