24 / 04 / 2024

Mayra İnşaat

Mayra İnşaat

Tanışlar ve Mayra İnşaat ortaklığında İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Kirazlı Koru Evleri'nin temeli atıldı. 11 dönümlük arazi üzerinde 232 konut ve 4 ticari üniteden oluşacak projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Bağcılar’a A Plus proje yapacaklar!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar’da ortak bir konut projesine start verdi. 11 dönümlük alan üzerindeki Kirazlı Koru Evleri, 2017'de teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar'da inşa edilecek!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat güçlerini birleştirerek İstanbul Bağcılar’da 120 milyon yatırım bedeli olan ‘ Kirazlı Koru Evleri’ ni hayata geçirecek.

Mayra Yapı'nın konkordato duruşması 4 Mart'ta!

'Yarını inşa eder' sloganı ile inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Mayra İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Mayra Yapı'nın kesin mühlet kararı 6 ay uzatıldı!

'Yarını inşa eder' sloganı ile sektörde adından sıkça söz ettiren Mayra İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı...

Mayra Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

'Yarını inşa eder' sloganı ile tanınan Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi'nin geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tem Expres Residence 116 satılık ev!

Tem Expres Residence 116 projesi Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Kirazlı Koru Evleri’nde yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından Bağcılar Güneşli’de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri sonbahar kampanyasına yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde sloganıyla çıktı..

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde yüzde 50 peşinde faizsiz ödemelerle!

Kirazlı Koru Evleri'nde 232 daire ve 4 ticari ünite bulunuyor. Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde esnafa özel ödeme avantajıyla!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 232 daire ve 4 ticari ünite yer alıyor. 4 blok halinde yükselen Kirazlı Koru Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2+1!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde banka kredili ödemelerle! 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 232 daire ve 4 adet ticari ünite bulunuyor. 4 blok halinde inşa edilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Mayra İnşaat Haberi

Mayra İnşaat

4 blokta 15 kattan oluşan projede fiyatlar 33 bin liradan başlıyor. Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Kirazlı Konut Evleri'nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu'nun en prestijli konut projesi olduğunu vurguladı. Konut satışlarına başladıklarını söyleyen Tanış, yurtdışından da özellikle Körfez ülkelerinden projeye yoğun talep olduğunu kaydetti. Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da Kirazlı Koru Evleri'nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu kaydederek, "Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşile ağırlık verdik. Ayrıca basit ve kullanışlı olarak planlandı. Bu sitede yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarına cevap verdik"...