26 / 04 / 2024

Mazhar Alanson tarkana komşu mu oldu

Mazhar Alanson tarkana komşu mu oldu

Uzun yıllar kirada oturdukları Yeniköy’deki evlerinin bulunduğu arazi Arap bir iş adamına satılan Alanson ve Suden çifti, Tarkan’ın Tarabya’da bulunan evinin hemen bitişiğinde yer alan havuzlu villayı kiralad

Şok'ta Lenovo Notebook 15559 TL'ye, Akıllı Robot Süpürge 12399 TL'ye düştü! Bu fırsat kaçmaz

Yaptığı indirimlerle halkın teveccühüne mazhar olan Şok market 08-11 Nisan aktüel ürünler kataloğu merak ediliyordu. Perakende market zincirlerinden ŞOK, Web sitesi üzerinden 08-11 Nisan 2023 aktüel ürünlerini yayınlayarak bu merakı giderdi. 

A101'de Nisan bombaları başladı! Ayçiçek yağında çılgın indirim! Fiyatlar dip yaptı

A101 market 4,5 litre ayçiçek yağında Nisan ayına özel kampanyasını ilan etti. Yaşadığımız zamlı süreçlerde büyük indirimler sunan A101 Vatandaşın yoğun ilgisine mazhar oldu kampanyanın detayları haberimizde.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özdemir tarafından kuruldu.

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Öztürk ve Mazhar Yalçin ortaklığında kuruldu.

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mazhar Iqbal, Samıa Ishfaq, Sumaıra Tarıq ve Zafar Iqbal ortaklığında kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Pekintaş'ın acı günü! Mazhar Murtezaoğlu vefat etti!

Pekintaş Şirketler Grubu'nun proje ortağı Mazhar Murtezaoğlu vefat etti. Pekintaş Şirketler Grubu taziye ilanı yayınladı.

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Nafiz Zorlu’dan Basmane Çukuru davası açıklaması!

Kemal Zorlu’nun TMSF Basmane Çukuru ihalesine yaptığı itiraz Mazhar Zorlu Holding’i karıştırdı. Nafiz Zorlu Kemal Zorlu’nun mahkeme itirazının Mazhar Zorlu Holding’i zor duruma soktuğunu ifade etti.

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz ve Mazhar Şaşmaz ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Beyazıt Mahallesi, Kuyumcular Caddesi'nde kuruldu.

Trabzon Kalepark, Belediye'ye mi devredildi?

MİLLÎ Savunma Bakanlığı tarafından kullanılan Kalepark’ın Trabzon Büyükşehir Belediyesine devredildiği yönündeki haberler üzerine Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan bir açıklama yaptı. Yıldırımhan,”Kalepark hala vakıflarındır.” dedi.

Standart Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Mazhar Uyumlu tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 18. İdare Mahkemesi’nin 26.10.2015 tarih ve E.2014/1521-K.2015/1204 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Mazhar Alanson tarkana komşu mu oldu Haberi

Mazhar Alanson tarkana komşu mu oldu


Mazhar Alanson ve eşi Biricik Suden, Tarkan’a komşu oldu. Uzun yıllar kirada oturdukları Yeniköy’deki evlerinin bulunduğu arazi Arap bir iş adamına satılan Alanson ve Suden çifti, Tarkan’ın Tarabya’da bulunan evinin hemen bitişiğinde yer alan havuzlu villayı kiraladı. Yeni havuzlu villalarına yerleşen çift günü dinlenerek geçirdi. Çiftin komşusu olduğunu duyan ‘Megastar’ Tarkan’ın Mazhar Alanson’u telefonla arayarak, “Mahallemize hoş geldiniz. Yeni eviniz hayırlı olsun” diyerek sıcak bir karşılaşma yaptığı da öğrenildi.

Evin önündeki boş kolilerden birinin üzerinde “Biricik Hanım. Dolaptaki kışlıklar, giyinme odası” notu dikkat...