23 / 04 / 2024

Mazlum Alpaydın

Mazlum Alpaydın

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Alpaydın, Mazlum Alpaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpaydın tarafından kuruldu.

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alpaydın tarafından kuruldu.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Kentsel dönüşüm amacına uygun yapılmalı!

Ülkemizde binaların güveniriliği sorunu bulunduğunu belirten İskenderun´da görev yapan inşaat mühendisi Mazlum Uzungeliş, bu yolla başlatılan 'kentsel dönüşüm' uygulamasının, 'rantsal dönüşüme' dönüştüğünü söyledi.

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Alpaydın, Mazlum Alpaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta İdris Alpaydın ve Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Agop Mazlum'un eşi Sevrin Mazlum vefat etti!

Merhum Yüksek Mimar Agop Mazlum'un eşi Sevrin Mazlum vefat etti. 23 şžubat 2011 tarihinde vefat eden Sevrin Mazlum, 26 şžubat Cumartesi günü toprağa verilecek

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Mazlum Alpaydın Haberi

Mazlum Alpaydın

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Alpaydın, Mazlum Alpaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır İnşaat  a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...