28 / 03 / 2024

MCI organizasyon

MCI organizasyon

Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Nyg Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nyg Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çetin ve İbrahim Özdemir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Fatih, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Prova İnşaat Reklam Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prova İnşaat Reklam Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevin Gacal tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smarthomes İnşaat Otomasyon Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tunç Demirel tarafından 250 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şener Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi'nde kuruldu.

XP Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

XP Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nezih Gürkan Akün tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Turizma Seyahat ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Turizma Seyahat ve Organizasyon Anonim Şirketi, Şişli'de kuruldu.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Chıltern Klinik Araştırma Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Chıltern Klinik Araştırma Organizasyon Limited Şirketi, Chıltern Internatıonal Lımıted tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Taksim Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

MCI organizasyon Haberi

MCI organizasyon


Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. Girişimciler Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer ile Türkiye’de şirket ve dernek organizasyonlarına yeni bakış açısı getirmeye hazırlanan MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Küresel çapta hizmet veren iletişim, etkinlik ve organizasyon şirketi MCI’ın, Hindistan, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde yer alan kuruluşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve güçlü şekilde sürdürmek amacıyla kurduğu MCI Türkiye ile bu piyasada büyük ölçekli kongre ve organizasyonlar düzenlemek, hizmet çeşitliliğinin artırıldığı etkinliklerle hedefe daha kolay ulaşılması planlanıyor.

56’ıncı şubelerini Türkiye’de açan MCI’la vizyonlarının kesiştiğini bildiren MCI Türkiye Genel Müdürü Barış Kahrıman, yerel piyasaya ilişkin bilgi birikimi ve güçlü bağlantıları ile MCI’ın küresel deneyimi, iyi...