20 / 04 / 2024

Mebuskent

Mebuskent

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

Mebuskent'te kira öder gibi daire sahibi olma fırsatı!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “1.000 TL taksitle alacağınız 2+1 daireyi içini dayayıp döşeyip önümüzdeki yıl kiraya verin kendi kendini ödesin…” dedi.

Mebuskent'te yaşam 2016'da başlayacak!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Başkent’in en prestijli konut projelerinden Mebuskent, bisiklet kullanımını önceleyen tasarımı ve dev parkuru ile şimdiden “Küçük Kopenhag” olarak anılıyor.

Mebuskent'te 765 lira taksitle yeni ev!

Aymor Grup, Mebuskent projesiyle küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin liradan başlayan fiyatlar ve 765 liradan başlayan taksitlerle evsahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent'te daireler 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin liradan başlayan fiyatlar ve ayda 765 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi!

Aymor Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Mebuskent Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi!

Aymor Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Özlenen komşuluk Mebuskent’le geliyor!

Özlenen komşuluk Başkent Ankara'da bulunan Mebuskent’le geliyor! Markalı proje konutların hayata geçirildiği Ankara’da konut alanlar komşularının da toplumda saygın konumda bulunan, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor.

Mebuskent Batıkent Karacakaya bölgesini canlandırıyor!

Ankara’nın gelişimi, yeni cazibe merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken Batıkent Karacakaya bölgesi de inşa edilen Mebuskent projesi sayesinde değer kazanıyor. Proje, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yükseliyor..

Mebuskent'te ev sahibi olmak için yılın son fırsatı!

Mebuskent'te ev sahibi olmak için yılın son fırsatı. Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenlere özel bir kampanya başlatıyor.

Mebuskent’te engellilerin konforu eve girmeden başlıyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Her ihtiyacın kolayca karşılanabileceği Mebuskent’te engellilerimiz tüm yerleşke içinde yer alan engelli rampaları ile kolayca istedikleri yere ulaşabilecek” dedi.

Ankara Mebuskent’te taksitler sabit!

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara’da hayata geçiriliyor. 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşan projede 1390 TL’den başlayan sabit taksit fırsatı mevcut.

Mebuskent'te yüzde 10 indirim!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, katıldığı Ankara Emlak Fuarı boyunca daire fiyatlarında yüzde 10 indirime gidecek.AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgil ibilgi verdi.

Ankara Mebuskent'te satışlar devam ediyor!

Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent, konforlu yaşamın tüm ayrıcalıklarını bir araya getiriyor. Ankara hızlı büyümesine devam ederken, bu durum yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Mebuskent'te ticari alanlar satışta!

Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

Çakırlar Mebuskent projesinde teslimler başladı!

Başkent’in yeni cazibe merkezi Çakırlar’da yapımı tamamlanan Mebuskent’te yer alan 10 bloktaki 602 daire ve 332 villada toplam 934 aile yaşayacak.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Mebuskent'te ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Mebuskent projesinde, yerleşke içi ağaçlandırma çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında Mebuskent’te hane başına 25 ağaç düşecek.

Mebuskent projesi Ankaralıların ilgi odağı oldu!

Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı oldu. Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde yer alan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satıldı.

Mebuskent’te villaların yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Mebuskent ödeme planı 2016!

Mebuskent Projesi, Aymor İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede sene sonuna özel kampanya sunuluyor..

Mebuskent Haberi

Mebuskent

Konut seçiminde artık projenin kurulduğu alanın coğrafi özellikleri, doğa ve yeşille uyumu, sunulan zengin spor imkânları rol oynuyor. Ankara’da yeni konut projeleri, sağlıklı bir çevre, doğal yaşam, güvenli barınma imkânı ve diğer sosyal ihtiyaçları bünyesinde barındıran “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanıyor. Bu projeler içinde Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları ile bir adım öne çıkıyor. Projenin kurulduğu Karacakaya mevkisi, 1.100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden biri. Bu yönüyle, şehrin gürültü ve karmaşasından; egzoz gazlarıyla kirlenmiş havasından kaçanlara doğayla, yeşille iç içe, bol oksijenli bir ortamda yaşama imkânı sunuyor.

AİLE BAŞINA 25 AĞAÇ DÜŞÜYOR

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, projenin, Türkiye’nin yeşil alanı en büyük konut projesi olduğunu belirtti. Yerleşkenin yüzde 87’sini yeşil alan ve yaşam alanlarının oluşturduğunu,...