19 / 04 / 2024

Mecidiyeköyde patlama mı oldu

Mecidiyeköyde patlama mı oldu

Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi. İstanbul Avrupa yakasında bulunan Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı civarında patlama meydana geldi. Haberin ayrıntılarını Emlakkulisi.com'da birazdan paylaşacağız.

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Kilis'in Bozkaya köyünde depremzedeler için inşa edilen evlerin sene bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Musabeyli ilçesine bağlı köyde yapımı süren 26 köy evinin aralık sonu itibarıyla mülk sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Merkez Bankası’ndan bankalara neden talimat gitti? Dolarda yeni patlama mı bekleniyor?

Merkez Bankası’ndan bankalara talimat gittiği ve pazartesi gününe kadar şirketlerden gelecek büyük çaptaki döviz taleplerininin karşılamamamasının istendiği iddiası, dolarda yeni bir patlama mı bekleniyor sorusuna neden oldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek? Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı...

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi yönetiminde yıkım açıklaması!

33 yıllık Gökfiliz İş Merkezi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi kat malikleri adına Gökfiliz İş Merkezi Yöneticiliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öztürk konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

İşte herkesin villada yaşadığı Çin'deki o köy!

Çin'in Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi Köyü en zengin köy olarak biliniyor. 380 hanelik bu köyde tüm halk lüks villada yaşıyor.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Köyde inşaat izni alınır mı?

Köy alanları ile ilgili imar koşulları, Plansız Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile açıklanıyor. Peki, yönetmelik gereğince köyde inşaat izni alınır mı? Köyde ev yapma izni nereden alınır?

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Mecidiyeköyde patlama mı oldu Haberi

Mecidiyeköyde patlama mı oldu

İstanbul Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı civarından patlama meydana geldi.


İstanbul Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı civarından sabah saatlerinde patlama sesi duyuldu. Kısa süre sonra sesin stadın yerine yapılan inşaattaki bir kazadan kaynaklandığı anlaşıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği kazada ölen ya da yaralanan...