29 / 03 / 2024

Meclis Başkan Vekili Sırrı Aydoğan

Meclis Başkan Vekili Sırrı Aydoğan

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Kuraklık, Edirne'de bu yıl çeltik rekoltesini düşürdü

Edirne'de çeltik rekoltesinin kuraklık sebebi ile bu sene düşük olacağı belirtildi. Edirne İl Genel Meclisi kasım ayı toplantılarının 4. birleşimi İl Genel Meclis Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli başkanlığında gerçekleştirildi.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den kira önerisi!

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, vakıflara ait mülkleri kiralayan esnaftan bir yıl kira alınmaması yönünde talepte bulundu.

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclis Başkan Vekili Sırrı Aydoğan Haberi

Meclis Başkan Vekili Sırrı Aydoğan

AK Parti’nin araziyle ilgili devir işleminin yapılmaması ve teleferik tesislerinin bakıma alınmasıyla ilgili eleştirilerine bağımsız meclis üyesi AK Parti eski Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar’ın yaptığı konuşmayla yanıt vermesi toplantıya damgasını vurdu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılmadığı meclis toplantısını Meclis Başkan Vekili Sırrı Aydoğan yönetti. İzmir Valiliği Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında, belediyeye ait 1406 metrekarelik hissenin kamulaştırma bedeli ödenmeksizin Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne bedelsiz devriyle ilgili talebi uygun görülmediği için projelerin belediyeye iletilmesinden sonra değerlendirmek kaydıyla söz konusu alana sadece stat ve otopark yapılması konusunda muvafakat verilmesiyle ilgili önerge tartışma yarattı. Hukuk Komisyonu stat alanı içinde üçüncü bir şahsa ait pay olduğu, Kamu İdaresine ait Taşınmazların Tahsis ve Devri Hakkındaki Yönetmeliğe...