27 / 04 / 2024

meclis binası güvenlik sorunu

meclis binası güvenlik sorunu

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, TBMM binalarında sığınak bulunup bulunmadığına ve muhtemel saldırılara karşı alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

Hatay'daki meclis binasının son hali mecliste!

Hatay ilinde bulunan meclis binasının son hali meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı binanın son durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı...

Martin Erdmann: Meclis binası ağır tahribata uğradı!

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM'yi ziyaret etti. Erdmann,"Meclis binası gibi sağlam bir yapının ağır tahribata uğratılması darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" mesajını yazdı.

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım içi ihalesi 29 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi ihalesi 29 Eylül 2015 Salı günü saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Maltepe Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Maltepe ilçesinde yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Maltepe'de Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası yaptırıyor!

İstanbul ili Maltepe ilçesinde yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleşecek.

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kanunu!

167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun metni..

meclis binası güvenlik sorunu Haberi

meclis binası güvenlik sorunu


Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, TBMM binalarında sığınak bulunup bulunmadığına ve muhtemel saldırılara karşı alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Dudu sorularının TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Dudu önergesinde "Türkiye'de 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi, tarihimiza kara bir leke olarak geçecektir. Kurtuluş Savaşı'nda bile bombalanmayan Gazi Meclisi'ne odru içinde örgütlenen Gülen cemaati mensuplarının uçaklarla yaptığı bombalı saldırı, esasında parlamenter demokratik laik Cumhuriyet'i yıkmaya yönelik bir saldırıdır.


Parlamenter, demokratik laik Cumhuriyet'e yapılan bu darbe girişimi TBMM'deki güvenlik zafiyetini de gözler önüne sermiştir. Milli iradenin tecelli ettiği Meclis, Türkiye'nin kalbidir ve birinci derecede korunması gereken devlet organıdır.


Uçak ve helikopterlerce yapılan saldırıya TBMM'de görevli polislerin tabancalarla karşılık verebildiği gece yarısı gelen kalaşnikofların da yetersiz kaldığı bu güvenlik...