24 / 04 / 2024

MEF Üniversitesi yol tarifi

MEF Üniversitesi yol tarifi

MEF Üniversitesi, İstanbul Maslak'ta eğitime başlıyor. Arıkanlı Holding, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi'nin yönetmelikleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki MEF Üniversitesi nerede?

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Batman Üniversitesi Raman kampusü yolunda çalışmalar başladı!

Batman Üniversitesi Raman kampus yol güzergahındaki Emekliler TOKİ önünde çöken kaldırım ile yol’a, Özel İdare ekipleri el attı.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyonluk yol yatırımı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım yaparak bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına ağırlık verdi.

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Bursa Teknik Üniversitesi yol çalışmaları başladı!

Kestel Belediyesi'nce Esentepe Mahallesi alt kısmında bulunan Mandıras Köprüsü yanından başlayarak Bursa Teknik Üniversitesi alanına kadar uzanan 20 metrelik yol için çalışmalara başlandı.

MEF Üniversitesi yol tarifi Haberi

MEF Üniversitesi yol tarifi

MEF Dersaneleri'nden sonra MEF Üniversitesi de İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı kurumu olarak eğitim öğretime başlıyor. MEF Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ile MEF Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Peki MEF Üniversitesi nerede? MEF Üniversitesi'ne nasıl gidilir? MEF Üniversitesi kampüsü İstanbul'un neresinde? İstanbul MEF Üniversitesi kampüsü nerede kuruldu? İşte cevabı...


MEF Üniversitesi, 19 Nisan 2012 tarih ve 6296 sayılı Kanun doğrultusunda İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kuruldu. 2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenci alan MEF Üniversitesi'nin kampüsü Maslak’ta yer alıyor. 


İTÜ Ayazağa Metro istasyonu'na yürüme mesafesinde MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü, kampüs yanında bulunan dev kültür sanat platformu ile dikkat çekiyor.



MEF Üniversitesi bölümleri!


MEF Üniversitesi Maslak kampüsünde...