24 / 04 / 2024

Megapol Grup halkapınar projesi

Megapol Grup halkapınar projesi

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Himmet Akpınar tarafından kuruldu.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taşpınar ve Muhammet Ali Meral tarafından kuruldu.

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Bland Azız M. Mırkhan, Mokhls S.Mala S Barzanı Yaşar Çınar tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Megapol Grup halkapınar projesi Haberi

Megapol Grup halkapınar projesi

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için kolları sıvadı. Yaklaşık 27 bin metrekarelik alanda; Peremium, Home Ofis ve Rezidans kuleleri, Akdeniz mimarisine hakim cadde evleri, seçkin mağazalarla süslü alışveriş caddesi, sinema, tiyatro ve spor salonları da yer alacak. Proje kapsamında 5 bin kişi konaklayacak, bin kişiye de iş imkanı sağlanacak. 

Milliyet Gazetesi'nden Aslı Öktener, Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj.. 

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir’in şu sözleri aslında projenin hayat bulma nedenini özetliyor: “Avrupa’ya seyahat ettiğimizde o şehirlerin büyüsüne kapılır ve orada yaşamak isteriz. Halbuki uzun vadede aile bağlarımız, köklerimiz ve alışkanlarımızı özleriz. Ben de o nedenle üçüncü bir yolu izliyorum. Yani yaşadığım şehri güzelleştirmeye...