29 / 03 / 2024

Megi Seyahat Acenteliği kimin

Megi Seyahat Acenteliği kimin

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

İstanbul'da geçen sene 113 milyon yolcu havalimanını kullandı

Geçen sene toplam 113 milyon 266 bin 985 kişinin seyahat ettiği İstanbul'daki havalimanlarının yolcu sayısında önceki seneye göre yüzde 19 artış sağlandığı kaydedildi.

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'da havalimanlarında 85 milyondan fazla yolcu seyahat etti

İstanbul havalimanlarında bu senenin ocak-eylül döneminde 85 milyon 625 bin 428 kişinin seyahat ettiği bildirildi. Ayrıca yolcu sayısı yine geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 15,5 milyon arttı.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Ziraat Bankası'ndan müjde! IBAN numaranıza ay sonuna kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, yaz aylarına yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerinin yüzünü güldürecek. Hepsiburada Seyahat ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini duyurdu.

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi açıklandı! Son başvuru tarihi 9 Ağustos! Aman kaçırmayın

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi tek tek açıklandı. Peki TÜRSAB enformasyon memurluğu sınavı ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilenler...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Buharlı ütü arayışı içinde olanlar dikkat! Bu hediye kaçmaz! Arzum AR6016 Steampro Plus Buharlı Ütü alan Seyahat Ütüsü Hediye. Peki bu ürün nerede satılıyor? İşte Arzum 11 Mart 2023 fiyat listesi

Megi Seyahat Acenteliği kimin Haberi

Megi Seyahat Acenteliği kimin

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)-Seyahat organizasyonlanın gerçekleştirilebilmesi için yabancı ülkeBüyükelçilikleri ve Konsoloslukları namına vize başvuruları koordinasyonu ve bu konuda danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, konusu ile ilgili fizibilite araştırma, geliştirme ve ekonomik etütler yapılması konusu ile ilgili danışmanlık ve müşavirlik hizmetlerinin verilmesi, vize işlemlerinin takibive sonuçlandırılmasıamacıyla fotokopi işleri, fotoğraf çekimi işleri ve vize işlemleri sonucu pasaportların ilgili şahıslara ve firmalara ulaştırılması amacıyla kargo işleri yapmak ve yaptırmak, bu konularda ilgili Kurum ve Kuruluşlarla ve ilgili firmalarla sözleşmeler yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi...