25 / 04 / 2024

Mehmet Ali Uyanık Denizli arsa bağışı

Mehmet Ali Uyanık Denizli arsa bağışı

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık, Denizli'deki 1 milyon 700 bin liralık arazisini okul yapımı için bağışladı. 62 yıllık arsasının gelirini bağışlamak için Denizli Valiliğinde protokol imzalandı.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Doların 6 gün sonra geleceği seviye ortaya çıktı! Doları olanlar uyanık olun! Bu rakam bir ilk olacak!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz tazrafındanki gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcıların ortak konusu olan doların ne olacağı ise araştırılıyor. Bu kapsamda uzmanlardan dolar yorumları da gelmeye devam ediyor. Doların 6 gün sonraki seviyesi ortaya çıktı! Doları olanlar  uyanık

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak

Altının efendisi İslam Memiş, altın ve dolardaki hareketliği değerlendirerek yatırımcılara ''uyanık olun'' uyarısında bulundu.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...

''Dolarda tuzak var'' diyen İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Uyanık olun

Altın ve para uzmanı İslam Memiş dolar ile ilgili değerlendirmelerine devam ediyor. İslam Memiş'ten son dakika gelen ''Dolarda tuzak var'' açıklaması herkesin kafasını karıştırırken uyanık olun diye uyardı... 

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Mehmet Ali Uyanık Denizli arsa bağışı Haberi

Mehmet Ali Uyanık Denizli arsa bağışı

Denizli'de hayırsever çiftin 1 milyon 700 bin liraya sattığı arazinin geliriyle lise yapılacak. Hayırsever Mehmet Ali Uyanık: "Bu araziyi satmayı hiç düşünmedim. Aklımda hep okul yaptırmak vardı. Sonunda hayalime kavuştum. Satıştan elde ettiğim geliri lise için bağışlıyorum"


 Denizli'de yaşayan hayırsever çift, 62 yıl önce aldıkları arsasının satışından elde ettikleri parayı lise yapılması için bağışladı.


Merkezefendi ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki Mehmet Ali ve Naile Uyanık çifti, 1955'te Başkarcı Mahallesi'nde 12 dönüm arsa satın aldı. Geçen süre içinde arsayı satmayan çift, bu fikrini yıllardır hayalini kurdukları okul için değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde arsayı 1 milyon 700 bin liraya satan Mehmet Ali Uyanık, elde ettiği bu parayla da mahallesine lise yaptırma kararı aldı.


Çiftin 62 yıllık arsasını satıp gelirini bağışlaması dolayısıyla Denizli Valiliğinde protokol imzalandı.


Denizli Valisi...