29 / 03 / 2024

Mehmet Bahattin Atçı Atabacası ocağı

Mehmet Bahattin Atçı Atabacası ocağı

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma'da 301 kişinin yaşamını kaybettiği madeni işleten firma Soma Kömürleri A.Ş'nin Atabacası ocağındaki faaliyetlerin İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca durdurulduğunu bildirdi.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Deprem bölgesinde tam 22 bin konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla Malatya'da gerçekleştirilen törenle Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 22 bin yeni konutun daha temeli atıldı.

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşat Öztürk tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Mehmet Şimşek sonrası beklentiler değişti! İslam Memiş'ten bomba tahmin

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek ile beraber faiz, döviz kurları, enflasyon, KKM gibi konularda nasıl adımlar atılacağı ve piyasaların gelecekteki olası seyri merak edilmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, akıllardaki tüm sorulara ilişkin detaylı yorumlarını açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Mehmet Kalyoncu: Erişilebilir konut üretimi için atılan adımları destekliyoruz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konut finansmanına yönelik açıkladığı paketlerin hem konut alacakları hem de sektörü teşvik eden bir gelişme olduğunu dile getirdi.

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Mehmet Bahattin Atçı Atabacası ocağı Haberi

Mehmet Bahattin Atçı Atabacası ocağı
Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri A.Ş'nin işlettiği Atabacası ocağındaki faaliyetlerin İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca durdurulduğunu bildirdi.

Soma'daki çeşitli ocaklarda çalışan maden işçileri, Ege Linyit İşletmeleri (ELİ) önünde toplanarak çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle eylem yaptı.
ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran'la görüşme talebinde bulunan işçilerin yanına giden Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, taleplerinde haklı olduğunu belirttiği işçileri haksız duruma düşmemeleri için sükunete davet etti.
İşçilerin, "Maden ocakların kamulaştırılması talepleri" konusunda Müessese Müdürü Duran'la görüşmek istediklerini söylemeleri üzerine Atçı, müessese müdürünün bu konuda bir yetkisinin bulunmadığına işaret ederek, "Maden işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda Ankara'da çalışmalar devam ediyor. Bizler de burada sizin acil çözüm bekleyen sorunlarınızla ilgileniyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Haklıyken haksız duruma düşmeyin" dedi.
İşçilerin "madenlerde iş başı yapmaya davet edildikleri" yönündeki şikayetleri...