26 / 04 / 2024

Mehmet Bülent Usta

Mehmet Bülent Usta

Mebus İnşaat Taahhüt Otomotiv Tasarım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mehmet Bülent Usta tarafından kuruldu...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Mehmet Bülent Usta Haberi

Mehmet Bülent Usta

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Yakacık Cumhuriyet Mahallesi Çimen Sokak NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehmet Bülent Usta tarafından...