28 / 03 / 2024

mehmet büyükekşi emekli

mehmet büyükekşi emekli

Patronlara emeklilik hayallerini sorduk. Kimisi iş hayatına nokta koyduktan sonra dünya turuna çıkmak istediğini söyledi, kimisi de ‘Gücüm yettiğince çalışacağım’ diyerek emekliliğe uzak olduğunu belirtti...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

Türkiye iç tüketimin katkısı ile yüzde 3,8 oranında büyüdü!

Türkiye ekonomisi yılın 2’nci çeyreğinde, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 büyüdü. Büyüme iç tüketim kaynaklı gerçekleşti; hane halklarının tüketimi genel büyümeye 10,7 puan pozitif, net ihracat ise 6,3 puan negatif etki yaptı.

Banka promosyonu değil bu daha büyük bomba. Bu meslek sahiplerine piyango vurdu. Erken emekli olacaksınız

Banka promosyonu değil bu daha büyük bir bomba. Erken emekli olabilecek meslekler listesi güncellendi. Listedeki işleri yapanlara piyango vurdu.

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarını açıkladı. İşte detaylar!

mehmet büyükekşi emekli Haberi

mehmet büyükekşi emekli

Yoğun iş temposuyla çalışan patronların kimine emeklilik çok uzak iken, kimi de bayrağı devrettikten sonra yapacaklarını planlamaya başladı. Dünya turuna çıkmak, yeni kültürler tanımak, hobilerine zaman ayırmak isteyen patronların yanı sıra, "Gücüm yettiği sürece çalışacağım" diyen de var. İşte patronların emeklilik ile ilgili planları...


NİHAT ÖZDEMİR -LİMAK HOLDİNG BAŞKANI:



Emeklilik konusunu pek düşünmüyorum. Ve buna göre plan yapmıyorum. Gücüm yettiği sürece çalışacağım. Ama insanların zamanı efektif kullanarak ve planlayarak yaşayabileceğine inanıyorum. Ben de bunu yapmaya gayret ediyorum. Her sabah fırsat buldukça nerede olursam olayım yürüyüş yapıyorum. Tenis ve golf oynamaya da vakit ayırıyorum. Bunları yaparken işten koptuğum için dinlenme şansım oluyor.


MEHMET BÜYÜKEKŞİ - TİM BAŞKANI:



Emekli olunca ülkemin her yerinde hayır işleri yapmak istiyorum. Özellikle imkanı kısıtlı olan girişimci gençlerimize...